Trus-15b – Kundër Tumoreve të Trurit (90 Kapsula)

600.00

Trus-15b – Kundër Tumoreve të Trurit


Trus-15b është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të trurit.

Përshkrimi

Trus-15b – Kundër Tumoreve të Trurit


Trus-15b është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të trurit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antimikrobik, anti-inflamator, citotoksicitet, antiproliferativ dhe antikancerogjen të metabolitëve dytësorë kundër linjave qelizore kancerogjene, që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
 • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
 • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së,

Trus-15b është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të Trurit, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

– Glioblastoma

– Astrocytoma

– Pituitary adenoma

– Acoustic neuroma

– Meningioma

– Oligodendroglioma

– Haemangioblastoma

– CNS lymphoma

– Glioma e paspecifikuar, etj.

Trus-15b zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Komponimet që përmban produkti bllokojnë esterazën e acetilkolinës, enzimë që zbërthen acetilkolinën. Kjo mund të rrisë nivelin e acetilkolinës në tru, i cili potencialisht ka efekte neotropike.

– Ndihmon në mbrojtjen e trurit dhe lufton epilepsinë.

– Përmirëson performancën mendore dhe kujtesën.

– Mbron trurin kundër efekteve negative të stresit.

– Ka veti antioksiduese dhe zvogëlon inflamacionin.

– Mbron qelizat e trurit duke neutralizuar radikalet e lira.

– Ndihmon në trajtimin e reumatizmës, përdhesit, etheve dhe paralizës.

– Zvogëlon nivelin e lipideve të gjakut dhe depozitat e kolesterolit në arterie.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Trus-15b është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title