Trigoenum – Për Sëmundjet e Sistemit të Frymëmarrjes (90 Kapsula)

250.00

Trigoenum – Për Sëmundjet e Sistemit të Frymëmarrjes


Trigoenum është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me probleme të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes.

Përshkrimi

Trigoenum – Për Sëmundjet e Sistemit të Frymëmarrjes


Trigoenum është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me probleme të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes.
– Ndihmon në kurimin e astmës dhe alergjive, rhinitit, bronkitit, pneumonisë, polipeve nazale.
– Pastron rrugët e frymëmarrjes, mbështet shëndetin e mushkërive dhe ndihmon në kurimin e polipeve nazale.
– Parandalon infeksionin e mushkërive, lufton radikalët e lirë dhe zhvillimin e tumorit të mushkërive.
– Ndihmon në nxjerrjen e mukozës nga trupi.
– Ndihmon në kurimin e infeksioneve të mureve në zorrë.
– Qetëson dhimjet e kokës, që rezulton nga sëmundja e sinuseve ballore, kuron infeksionin e fytit, syve dhe dhimbjet e veshëve.
– Largon helmet dhe toksinat nga trupi.
– Stimulon oreksin.
– Lufton fruthin.
Shënim!
– Trigoenum dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten direkt nga bimët e egra shkretinore.
– Trigoenum është 100% Origjinal, krejtësisht i sigurtë për të gjithë, dhe nuk ka efekte anësore.
– Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë.
– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
– Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale.

Përbërësit
Trigoenum është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore.

Title