Total Immunity Herbs – Për Imunitet Total (90 Kapsula)

275.00

Total Immunity Herbs – Për Imunitet Total


– Total Immunity Herbs është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinore dhe mençurisë së lashtë, që në mënyrë natyrale të rigjenerojë dhe stimulojë imunitetin e komprometuar, të rinovojë qelizat e trupit dhe të rivendosë balancimin metabolik.

Përshkrimi

Total Immunity Herbs – Për Imunitet Total


– Total Immunity Herbs është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinore dhe mençurisë së lashtë, që në mënyrë natyrale të rigjenerojë dhe stimulojë imunitetin e komprometuar, të rinovojë qelizat e trupit dhe të rivendosë balancimin metabolik.

– Total Immunity fokusohet në mbështetjen jetike të ADN dhe mitokondrisë së qelizave, prodhuesit të energjisë për qelizën, apo paketat e baterive të qelizës.

– Stimulon aktivizimin e qelizave staminale, ul inflamacionin dhe rimodulon sistemin imunitar.

– Vepron në ekuilibrimin e sheqerit në gjak, me qëllim prodhimin e qëndrueshëm të energjisë dhe kontrollin imunitar në të gjithë trupin.

– Pastron sistemin limfatik, nxjerr toksinat dhe parandalon kongjestionin limfatik.

– Lufton inflamacionin kronik dhe ndihmon në rikthimin e shpejtë të shëndetit optimal.

– Rregullon mikrobiotën e zorrëve për të parandaluar sulmet autoimmune dhe alergjitë ushqimore.

– Fuqizon dhe stimulon organet bazë të trupit për të funksionuar në mënyrën më të mirë.

– Stimulon mëlçinë për kryerjen e funksioneve të saj, forcon zemrën dhe gjakun dhe lufton aneminë.

– Stimulon funksionin e veshkave, vepron në normalizimin e niveleve të kreatininës dhe urea.

– Pastron organizmin nga toksinat.

– Ndihmon funksionin e fshikëzës së tëmthit.

– Përfitimet antioksiduese të “Total Immunity Herbs” janë në fakt vetëm maja e ajsbergut. Ai është një produkt i mrekullueshëm që ndihmon të gjithë njerëzit për të qëndruar më të fortë dhe më rezistues ndaj të gjithë patogjenëve: virale, bakteriale, fungale, protozoale dhe parazitëve.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies me rreth 15 minuta.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.


Përbërësit

– Total Immunity Herbs është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title