Sofar-15t – Kundër Kancereve të Prostatës dhe Testikujve (90 Kapsula)

600.00

Sofar-15t – Kundër Kancereve të Prostatës dhe Testikujve


Sofar-15t është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancereve të Prostatës dhe Testikujve.

Përshkrimi

Sofar-15t – Kundër Kancereve të Prostatës dhe Testikujve


Sofar-15t është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancereve të Prostatës dhe Testikujve.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Sofar-15t dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Sofar-15t dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Sofar-15t është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancereve të Prostatës dhe Testikujve, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

   • Qelizat e kancerit të Prostatës, duke përfshirë: Prostatic adenocarcinoma, Acinar adenocarcinoma, Ductal adenocarcinoma, Transitional cell (or urothelial) cancer, Squamous cell cancer, Small cell prostate cancer, Neuroendocrine tumours (NETs), Sarcoma.
   • Qelizat e kancerit të Testikujve: Germ cell tumors (Seminoma germ cell tumors: Classic seminoma & Spermatocytic seminoma; Nonseminomatous germ cell tumors); Stromal Tumors: Leydig cell tumors, Sertoli cell tumors, etj.

Sofar-15t zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Ka aktivitet të fuqishëm antikancerogjee në shkatërrimin e kancerit nëpërmjet ndryshimeve mitokondriale, nga nivelet e rritura të ROS, aktiviteti Sirt3 dhe vdekja e qelizave në HT-29 të lidhura kryesisht me kancerin e aparatit riprodhues mashkullor, traktit urinar, veshkave dhe rektumit. Ka gjithashtu aktivitet antihypercholesterolemic dhe antihyperlipidemic – që lidhen me sëmundjet e rrezikshme të zemrës dhe enëve të gjakut; është anti-tumoral – mbron nga substancat toksike dhe sëmundjet e njeriut me disa mekanizma të ndryshëm, për të luajtur një rol të madh në procesin e shërimit; ka aktivitet nootropik – për të trajtuar problemet e sëmundjeve të kujtesës dhe trurit; ka aktivitet antimikrobik, antiviral, anti-oksidant, etj.

– Parandalon çrregullimet metabolike.

– Redukton dëmet e shkaktuara nga Duhani, alkooli, të ushqyerit e pamjaftueshëm dhe rrezatimi.

– Ndihmon për trajtimin e diarresë, kapsllëkut, dizenterisë, ulçerat në stomak, dhe inflamacionet e traktit urinar.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Sofar-15t është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title