Senecol – Për Kolitin Nervor dhe Zorrën e Irrituar (90 Kapsula)

275.00

Senecol – Për Kolitin Nervor dhe Zorrën e Irrituar


– Ndihmon në kurimin e Kolitit Nervor dhe të gjitha simptomat e shkaktuara nga ai.

– Ndihmon në kurimin e Sindromës së Zorrës që Pikon apo Zorrës së irrituar.

Përshkrimi

Senecol – Për Kolitin Nervor dhe Zorrën e Irrituar


– Ndihmon në kurimin e Kolitit Nervor dhe të gjitha simptomat e shkaktuara nga ai.

– Ndihmon në kurimin e Sindromës së Zorrës që Pikon apo Zorrës së irrituar.

– Ndihmon në kurimin e sëmundjes Celiac.

– Lufton kapsllëkun kronik, fryrjen dhe gazrat e stomakut.

– Lufton diarren dhe rivendos florën e përshtatshme të zorrëve.

– Lufton dhimbjet shpuese në bark dhe dhimbjet mes shpatullave.

– Ndihmon në kurimin e hemorroideve të brendshme dhe të jashtme.

– Lufton këputjen e trupit dhe pafuqinë.

– Anti-oksidant, anti-bakterial, anti-parazit, anti-yndyror.

– Stimulues i bakterieve të mira të zorrës së trashë.

– Ndihmon në kurimin e dhimbjes së kokës dhe stresit.

– Ndihmon në kurimin e problemeve të frymëmarrjes të shkaktuara nga koliti nervor.

– Ndalon të vjellat.

– Vepron në parandalimin e kancerit të zorrës së trashë.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë fëmijët e të gjitha moshave.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.

Përbërësit

  • Senecol është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title