Segal-13bs – Kundër Kancerit të Gjirit (90 Kapsula)

600.00

Segal-13bs – Kundër Kancerit të Gjirit


Segal-13bs është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të gjirit.

Përshkrimi

Segal-13bs – Kundër Kancerit të Gjirit


Segal-13bs është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të gjirit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antimikrobik, anti-inflamator, citotoksicitet, antiproliferativ dhe antikancerogjen të metabolitëve dytësorë kundër linjave qelizore kancerogjene, që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
 • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
 • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Segal-13bs dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Segal-13bs dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Segal-13bs është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të gjirit, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

 • Qelizat e kancerit primar dhe sekondar të gjirit, duke përfshirë: Ductal Carcinoma In Situ (DCIS), Invasive Ductal Carcinoma (IDC), Invasive Lobular Carcinoma (ILC), Inflammatory Breast Cancer, Lobular Carcinoma In Situ (LCIS);
 • Kancerin e gjirit te meshkujt;
 • Nëntipet molekulare të kancerit të gjirit, Kanceri i gjirit trefish negativ, sëmundja e Paget-it e thithkës, tumoret filode të gjirit, kanceri i gjirit i përsëritur;
 • Kancerin metastatik të gjirit.

Segal-13bs zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Lufton metastazat e lëshuara nga kanceri i gjirit në organe të tjera, si mushkëritë, eshtrat, vezoret, etj.

– Lehtëson tretjen, lufton kapsllëkun, zbut stomakun.

– Ndihmon në nxjerrjen e helmeve dhe sekrecioneve.

– Stimulon veshkat dhe parandalon mundësinë e dështimit të veshkave për shkak të terapive konvencionale si kimioterapia.

– Luan rol në uljen e tensionit të gjakut dhe të kolesterolit të dëmshëm në gjak.

– Forcon zemrën dhe parandalon sëmundjet dhe çrregullimet e rrahjeve të saj.

– Ndihmon në ruajtjen dhe mbrojtjen e cipës së mukozës për çdo gyp që gjendet në sistemin e frymëmarrjes.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Segal-13bs është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title