Samegal – Për shëndetin e Veshkave dhe të Pankreasit (90 Kapsula)

325.00

Samegal – Për shëndetin e Veshkave dhe të Pankreasit


– Samegal është një formulë unike e bimëve të shkretëtirës, e zhvilluar për shëndetin e Veshkave dhe të Pankreasit.

Përshkrimi

Samegal – Për shëndetin e Veshkave dhe të Pankreasit


– Samegal është një formulë unike e bimëve të shkretëtirës, e zhvilluar për shëndetin e Veshkave dhe të Pankreasit.

– Lufton infeksionet në traktin urinar, përfshirë gjendrën e prostatës.

– Stimulon gjendrat mbiveshkore për prodhimin e hormoneve perkatëse.

– Lufton lodhjen veshkore dhe simptomat e saj.

– Ndihmon në trajtimin e Diabetit Tip II, Obezitetit dhe trashjes.

– Lufton infeksionet e pankreasit.

– Lufton infeksionet e veshkave dhe ndihmon ne rigjenerimin e tyre pas dështimit.

– Diuretik i shkëlqyer.

– Rrit aktivitetin metabolik te organizmit.

– Stimulon ndjesinë e hormonit Leptin dhe lufton rezistencën ndaj tij.

– Lufton rezistencën ndaj insulinës, stimulon pankreasin.

– Parandalon dhe lufton komplikacionet e diabetit, si këmba diabetike, syri diabetik, neuropatia periferike, goditja në tru, etj.

– Parandalon qelizat kancerore në pankreas, stomak, në zorrën e trashë dhe në traktin urinar.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

Përbërësit

  • Samegal është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title