Sahara – Krem bimor për Sëmundjet e Lëkurës (30ml)

275.00

Sahara – Krem bimor për Sëmundjet e Lëkurës


– Sahara është një krem bimor i butë, jo gërryes dhe pa alkool, me ekstrakte bimore të egra të shkretëtirës dhe vajra esencialë të tyre, që së bashku me ilacin Arfaj në formë të kapsulave që merren nga goja vepron në kurimin rrënjësor të Psoriasis, Ekzemës, Dermatitis, Akneve (pucerrat e rinisë) dhe gjendje të tjera të lëkurës.

Përshkrimi

Sahara – Krem bimor për Sëmundjet e Lëkurës


– Sahara është një krem bimor i butë, jo gërryes dhe pa alkool, me ekstrakte bimore të egra të shkretëtirës dhe vajra esencialë të tyre, që së bashku me ilacin Arfaj në formë të kapsulave që merren nga goja vepron në kurimin rrënjësor të Psoriasis, Ekzemës, Dermatitis, Akneve (pucerrat e rinisë) dhe gjendje të tjera të lëkurës.

– Trajton kategoritë mikrobale të lëkurës: Candida Albicans, Staphylococus aureus, Escherichia coli, etj.

– Pastron lëkurën nga bakteret që hyjnë në folikulat e bllokuara.

– Rihidraton dhe zhbllokon gjëndrat dhjamore.

– Largon shenjat dhe mbetjet e akneve në mënyrë natyrale dhe të sigurt.

– Rinovon lëkurën e dëmtuar.
– Ofron rezultate me veprim të shpejtë.
– Njehson pigmentin e lëkurës dhe i jep shkëlqim asaj.
– Stimulon prodhimin e melaninës.
– Forcon lëkurën.
– Pastron qelizat e vdekura të lëkurës dhe ndihmon në rigjenerimin e shpejtë të qelizave të reja.
– Zbut lëkurën dhe e ushqen atë në thellësi.

Lloji i lëkurës

  • Normale, e thatë, e yndyrshme dhe e kombinuar

Përdorimi
  • Lani zonën e prekur me ujë të ngorhtë, thajeni dhe aplikoni sasinë e duhur të kremit 2 deri në 3 herë në ditë.
  • Për të parandaluar rishfaqjen aplikojeni 2 deri në 3 javë edhe pas zhdukjes së simptomave.

Shënim!
  • Mënjanoni të gjitha llojet e alkolit, ushqimet e detit dhe ushqimet pikante gjatë trajtimit, për rezultate më të shpejta.

Title