Rhanposum – Për Sëmundjet Respiratore (90 Kapsula)

250.00

Rhanposum – Për Sëmundjet Respiratore


– Rhanposum është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinore për të ndihmuar kundër problemeve të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes, duke përfshirë: Astma, Alergjitë, Sinusitis, Rhinitis, Polipet Nazale, Chronic Bronchitis, Pneumonia, Emphysema, Chronic Obstructive Pulmonary Disease, Influenza, Turbeculosis, Chest Trauma, Sleep apnea, etj.

Përshkrimi

Rhanposum – Për Sëmundjet Respiratore


– Rhanposum është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinore për të ndihmuar kundër problemeve të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes, duke përfshirë: Astma, Alergjitë, Sinusitis, Rhinitis, Polipet Nazale, Chronic Bronchitis, Pneumonia, Emphysema, Chronic Obstructive Pulmonary Disease, Influenza, Turbeculosis, Chest Trauma, Sleep apnea, etj.

– Forcon sistemin imun dhe lufton bakteriet dhe viruset.

– Pastron mushkëritë dhe rrugët e frymëmarrjes, përfshirë mushkëritë e dëmtuara nga duhani.

– Ndihmon në kurimin e polipeve nazale dhe të gjitha inflamacioneve në rrugët e frymëmarrjes.

– Parandalon formimin e mukozës së formuar në mushkëri dhe rrugët e frymëmarrjes.

– Lehtëson kollën edhe tek personat me kollë të vjetër.

– Ndihmon tretjen dhe lufton kapsllëkun.

– Stimulon aktivizimin e gjakut në lëkurë.

– Forcon lëkurën dhe vonon rrudhat.

– Forcon flokët dhe stimulon mbirjen e tyre.

– Ka treguar aktivitet pastrues dhe parandalues kundër efekteve anësore dhe dëmeve afatgjata dhe serioze të vaksinave kundër Covid-19.


Shënim!

  • Rhanposum rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

Përbërësit

  • Rhanposum është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title