Respicacia – Për Sëmundjet Respiratore (90 Kapsula)

250.00

Respicacia – Për Sëmundjet Respiratore


– Respicacia është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinorepër të ndihmuar kundër problemeve të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes.

Përshkrimi

Respicacia – Për Sëmundjet Respiratore


– Respicacia është një kombinim i ekuilibruar i bimëve të egra shkretinorepër të ndihmuar kundër problemeve të ndryshme në sistemin e frymëmarrjes.

– Lehtëson dhimbjet e barkut dhe ushqen bakteriet e mira në zorrë.

– Vret krimbat dhe parazitët e zorrëve.

– Lufton alergjitë dhe sëmundjet e syve.

– Ndihmon në qetësimin e kollës kronike.

– Lufton kapsllëkun dhe diarrenë kronike.

– Redukton kolesterolin e dëmshëm, rregullon sheqerin në gjak, nxit qarkullimin e gjakut dhe ndihmon në kurimin e Diabetit.

– Ndihmon në kurimin e anemisë.

– Qetëson dhimbjet e veshit.

– Shumë i mrekullueshëm për kurimin e infeksioneve urinare.

– Qetëson dhimbjet e fytit, ndihmon në kurimin e plagëve në gojë dhe në trup.

– Ndihmon për të reduktuar peshën e tepërt.

– Ka treguar aktivitet parandalues kundër efekteve anësore dhe dëmtimeve afatgjata dhe serioze të vaksinave kundër Covid-19.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

Përbërësit

  • Respicacia është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title