Ratus-17w – Kundër Kancereve Gjinekologjike (90 Kapsula)

600.00

Ratus-17w – Kundër Kancereve Gjinekologjike


Ratus-17w është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancereve Gjinekologjike.

Përshkrimi

Ratus-17w – Kundër Kancereve Gjinekologjike


Ratus-17w është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancereve Gjinekologjike.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Ratus-17w dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Ratus-17w dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Ratus-17w është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancereve Gjinekologjike, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

   • Qelizat e Kancereve të vezoreve: Epithelial ovarian carcinomas, Serous carcinoma, Endometrioid carcinoma, Mucinous carcinoma, Clear cell carcinomas, Primary peritoneal carcinoma and Fallopian tube cancer, Germ cell tumors, Stromal cell tumors, Ovarian sarcoma, Krukenberg metastatic tumors, Ovarian cysts, Recurrent or relapsed ovarian cancer;
   • Kanceret e mitrës: Endometrial cancer, endometrial adenocarcinoma, Serous adenocarcinoma, Adenosquamous carcinoma, Uterine carcinosarcoma, Uterine sarcoma;
   • Kanceret e qafës së mitrës: squamous cell carcinoma and adenocarcinoma.
   • Kanceret e vaginës: Vaginal squamous cell carcinoma, Vaginal adenocarcinoma, Vaginal melanoma, Vaginal sarcoma.
   • Kanceret vulvare: Vulvar squamous cell carcinoma, Vulvar melanoma.

Ratus-17w zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Lufton inflamacionin dhe nxit shërimin e shpejtë të plagëve.

– Vret parazitët e dëmshëm në trup.

– Qetëson dhimbjet dhe çrregullimet menstruale.

– Pastron mëlçinë nga helmet dhe yndyrnat e tepërta.

– Parandalon gazrat, diarrenë, ndihmon tretjen.

– Përmirëson kujtesën dhe largon depresionin.

– Kontrollon presionin e lartë të gjakut.

– Trajton akumulimin e lëngjeve dhe edemës në zona të ndryshme të trupit, duke përfshirë këmbët, zonën e barkut, etj.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Ratus-17w është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title