Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Psoraligo Capsules

//Psoraligo Capsules

Psoraligo Capsules

Psoraligo Capsules (90 Capsules – 30 Day treatment)

Psoraligo – Kapsula bimore per Psoriasis, Ekzema, Vitiligo

SKU: PS01022 Category:

Description

Psoraligo Capsules (90 Capsules – 30 Day treatment)

Perdorimet Mjekesore

– Ndihmon ne kurimin e Vitiligos, Psoriasis, Ekzemes dhe gjendje te tjera te lekures.

– Ndihmon ne kurimin e lebrës së bardhë.

– Ndihmon ne kurimin e Alopecia Areata.

– Përmirëson ngjyrën e lëkurës, heq njollat nga fytyra, forcon flokët dhe thonjtë.

– Fuqizon imunitetin dhe ndihmon ne kurimin e çrregullimeve auto-imune.

– Vret mikrobet dhe parazitet.

– Nxitës diuretik, ul presionin e gjakut.

– Aktivizues dhe gjallërues i trupit.

– Ndihmon me reumatizmen dhe përdhesin.

– Kunder problemeve te mëlçisë.

– Antioksid për nxjerrjen e helmeve nga mëlçia.

– Parandalon formimin e qelizave kancerore.

– Përdoret edhe për kurimin e pickimit të akrepit dhe kafshimit të gjarpërit.

Perdorimi: 3 here ne dite nga 1 kapsule, duke e shoqeruar me pak uje te embeltuar me mjalt natyral; para ngrenies me rreth 15 minuta.


Active Constituents: Isoflavone, corylinin: isopsoralen, psoralen, sophoracoumestan A, neobavaisoflavone, daidzin and uracil; Visnagin, Khellin, Amiodarone and cromoglycate; Curcuminoids: curcumin (diferuloylmethane), demethoxycurcumin, and bisdemethoxycurcumin; volatile oils include turmerone, atlantone, and zingiberene; sugars, proteins, and resins; Gingerol, Shogaol, and Paradol; hydroxyproline, serine and proline; glycoproteins and polysaccharides and their calcium, magnesium and potassium salts. The main polysaccharide is arabic acid, a branched polysaccharide with a (1,3)-linked D-galactose backbone with (1,6)-linked ramified branches composed of L-arabinose, L-rhamnose and D-glucuronic acids. The proteins are characterized as hydroxyproline-rich arabinogalactan proteins. etc.

error: Alert: Content is protected !!