Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Prostate Cure Capsules

//Prostate Cure Capsules

Prostate Cure Capsules

Prostate-Cure for BPH, Prostate Cancer, Prostatitis 500 mg (90 Capsules – 30 days treatment)

Prostate Cure per Zmadhimin Prostatik Beninj – Kapsula 500 mg

SKU: PR52109 Category:

Description

Prostate-Cure for BPH, Prostate Cancer, Prostatitis 500 mg (90 Capsules – 30 days treatment)

Përdorimet Mjekësore

– Ndihmon ne kurimin e zmadhimit beninj te prostates / Hipotrofine apo Hiperplasine prostatike beninje.

– Parandalon dhe lufton kancerin e prostates.

– Lufton te gjitha infeksionet e prostates, kalcifikimin dhe ngurtesimin e saj.

– Vepron ne metabolizmin hormonal ne trup, veçanerisht te dy hormoneve testosteron dhe estrogjen.

– Lufton problemet e sprostates ne menyre rrenjesore dhe qeteson simptomat e shkaktuara prej tyre ne menyre graduale.

– Parandalon komplikacionet e zmadhimit te prostates qe lidhen me traktin urinar.

– Forcon zemren, permireson tretjen, stimulon melçine, forcon gjakun.

– Rrit imunitetin dhe stimulon sistemin e riprodhimit.

– Shton deshiren seksuale dhe sasine e spermes.

Shenim!

– Nuk ka efekte anesore te demshme.

– Barnat kimike per hollimin e gjakut duhet te eliminohen kur merret ky ilaç; ky e ben punen e tyre shume here me mire.

– Rekomandohet te merret perkrah ilaçeve te tjera te kures se plote bimore per Prostaten.

– Trajtimi ndiqet mesatarisht 6 muaj.

Perdorimi: 3 here ne dite nga 1 kapsule para ngrenies; e shoqeron me gjysme gote uje te embeltuar me mjalt blete.


Active Constituents: Resin (including commiphoric acids); gums and bitter; ash, salts, sulphates, benzoates, malates, and acetates of potassa; arteannuin-B, stigmasterol, friedelin, friedelan-3 beta-ol, artemetin, quercetagetin 6,7,3′,4′ – tetramethyl ether. Beta-Bourbonene, Sescutrbin lacton, Palartemezinin, Vitamin A, Glukosidase-absinthe, Santonin, Alokton, poline, Tribeirtin, carotenoids; Fibres, Iron, calcium, fosfor, iodine, potacium, chlorine, magnesium, zink, sulfur; D-galactose,D-glucuronic acid, L-arabinose, etc.

error: Alert: Content is protected !!