Proim-19a – Imunoterapi Natyrale (90 Kapsula)

650.00

Proim-19a – Imunoterapi Natyrale


– Proim-19a është një formulë e avancuar me bimë të shkretëtirës, e projektuar për të rritur fuqinë e sistemit imunitar në mënyrë krejtësisht natyrale, për të ndihmuar trupin të identifikojë dhe shkatërrojë qelizat e kancerit kudo që gjenden brenda tij.

Përshkrimi

Proim-19a – Imunoterapi Natyrale


– Proim-19a është një formulë e avancuar me bimë të shkretëtirës, e projektuar për të rritur fuqinë e sistemit imunitar në mënyrë krejtësisht natyrale, për të ndihmuar trupin të identifikojë dhe shkatërrojë qelizat e kancerit kudo që gjenden brenda tij.

– Zotëron aktivitet të fortë: Anti-cancer, anti-septic, anti-fungal, anti-inflamator, anti-depressant, anti-microbial, anti-viral, astringent, expectorant, stimulant, carminative, anti-catarrhal, diaphoretic, vulnerary, anti-spasmodic, fuqizues imuniteti, përmirësues i qarkullimit, fuqidhënës i trupit, anti-oxidant, anti-osteoporotic, kundër sëmundjeve kardiovaskulare, etj.

– Proim-19a fokusohet në mbështetjen jetike të AND-së dhe mitokondrisë së qelizave, prodhuesit e energjisë për qelizën, apo paketat e baterive të qelizës, një nga burimet qelizore kryesore të llojeve të Oksigjenit reaktiv (ROS) dhe të Azotit reaktiv (RNS).

– Stimulon qelizat imune T dhe NK (vrasësit natyral të sistemit imun) për të luftuar qelizat kancerore burimore dhe për të parandaluar përhapjen e tyre.

– Ndihmon mbijetesën, vetë-rinovimin, angazhimin e prejardhjes dhe efektet anti-plakje të qelizave staminale.

– Rrit frekuencën dhe numrin total të qelizave rrjedhëse hematopoietike (HSC) të palcës së kockave normale.

– Fuqizon trupin, rrit energjinë dhe qëndrueshmërinë afatgjatë përballë sëmundjes.

– Ndihmon në reduktimin e dëmeve dhe efekteve anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë.

– Fuqizon dhe stimulon sistemin imun dhe aktivizion sistemin limfatik.

– Mbështet një zbërthim normal të karbohidrateve dhe nxit absorbimin e duhur të lëndëve ushqyese.

– Përfitimet antioksiduese të Proim-19a, janë gjithashtu një mbështetje e madhe për të gjithë pacientet që vuajnë edhe nga sëmundje apo shqetesime të tjera.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merren përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

  • Proim-19a është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title