ProbioHerb – Për shëndetin e mikrobiomës së zorrëve (90 Kapsula)

325.00

ProbioHerb – Për shëndetin e mikrobiomës së zorrëve


– ProbioHerb është një formulë unike e bimëve të shkretëtirës, e zhvilluar posaçërisht për florën e shëndetëshme të zorrëve, shëndetin gastrointestinal dhe imunitetin.

Përshkrimi

ProbioHerb – Për shëndetin e mikrobiomës së zorrëve


– ProbioHerb është një formulë unike e bimëve të shkretëtirës, e zhvilluar posaçërisht për florën e shëndetëshme të zorrëve, shëndetin gastrointestinal dhe imunitetin.

– Mbështet tretjen e shëndetshme të makronutrientëve, rrit absorbimin e lëndëve ushqyese, mbështet ndarjen e polisaharideve, mbështet funksionin e enzimës kufitare të pankreasit dhe ndihmon në ndarjen e laktozës.

– Mbështet prodhimin e shëndetshëm të acidit në stomak, redukton rritjen e mikrobeve, përmirëson tretjen e proteinave dhe aminoacideve, ndihmon përthithjen e lëndëve ushqyese dhe redukton çrregullimet e tretjes.

– ProbioHerb ka efekte Prebiotike dhe Probiotike të pazëvendësueshme nga përbërës krejtësisht bimor.

– Ndihmon në eliminimin natyral dhe të shëndetshëm të Helikobakter Pylori dhe të baktereve të këqia (patogjenike) Gram-Negative dhe Gram-Positive, si Campylobacter, Salmonella, Staphylococcus Aureus, Streptococcus, E-Coli (Escherichia coli), Bacillus Cereus, etj. (Përkrah ilaceve të tjera bimore si Total Immunity Herbs dhe Senegal).

– Lufton inflamacionet e shkaktuara nga bakteret patogjenike, dhe pastron organizmin nga toksinat.

– Ndihmon në trajtimin e Sindromës së Zorrës që pikon.

– Stimulon aparatin e tretjes dhe lufton alergjitë ushqimore.

– Largon përzierjen dhe të vjellat.

– Ndihmon në trajtimin e shqetësimeve nervore dhe mbështet shëndetin mendor.

– Trajton fryerjen e barkut, dhe lufton gazrat.

– Normalizon jashtëqitjen duke trajtuar diarrenë dhe kapsllëkun.

– Ndihmon në trajtimin e hemorroideve të brendshme.

– Lehtëson dhimbjet abdominale.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë fëmijët e të gjitha moshave.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.

Përbërësit

 

  • ProbioHerb është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title