Pegamood – Për Shëndetin Mendor dhe Depresionin (90 Kapsula)

275.00

Pegamood – Për Shëndetin Mendor dhe Depresionin


– Pegamood është një formulë me bimë shkretinore të kombinuara me profesionalizëm për të luftuar lloje të ndryshme të Depresionit.

Category:

Përshkrimi

Pegamood – Për Shëndetin Mendor dhe Depresionin


– Pegamood është një formulë me bimë shkretinore të kombinuara me profesionalizëm për të luftuar lloje të ndryshme të Depresionit.

– Ndihmon për kurimin e sëmundjeve të trurit, për forcimin e kujtesës, lufton epilepsinë, depresionin, dhimbjet e kokës dhe çrregullimet mendore.

– Lufton shkaqet e Depresionit, si zhbalancimet biokimike dhe ato hormonale, infeksionet në tru dhe në sistemin nervor qëndror.

– Ndihmon në kurimin e çrregullimeve emocionale, çrregullimeve të personalitetit, dhe të mendimit, skizofrenia dhe bipolar disorder.

– Përkrah Ardavana lufton simptomat psikologjike të shkaktuara nga ankthi dhe stresi: mendimet shqetësuese, shqetësimet gjatë gjumit, dridhjet, panikun, frikën e të ndenjurit vetëm apo fobinë sociale, etj.

– I marrë së bashku me Ardavana lufton simptomat fizike të shkaktuara nga ankthi dhe stresi: rritjen e pulsit, rrahjet e zemrës, vështirësitë në frymëmarrje, mpirjen dhe ndjesinë e shpimit të gjilpërave në duar dhe këmbë, dhimbjet e kokës, marramendjen, lodhjen, dispepsinë, diarrenë, etj.

– Stimulon sistemin nervor qëndror dhe veçanërisht nervin Vagus, si dhe vepron në përmirësimin e tonit vagal.

– Forcon zemrën, përmirëson tretjen, stimulon mëlçinë, forcon gjakun.

– Pastron gjakun dhe trupin nga lëndët toksike.

– Parandalon fryrjet e barkut dhe hemorroidet.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

Përbërësit

  • Pegamood është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title