Paronar – Për Veshkat dhe Traktin Urinar (90 Kapsula)

325.00

Paronar – Për Veshkat dhe Traktin Urinar


– Paronar përmban një larmi bimësh të egra shkretinore të projektuar posaçërisht për të mbështetur shëndetin e traktit urinar. Paronar eshte i lartë në disa acide organike dhe polifenole, veçanërisht flavonoide dhe proanthocyanidine, komponime që sigurojnë frenim mikrobik dhe efekte mbështetëse anti-bakteriale.

Përshkrimi

Paronar – Për Veshkat dhe Traktin Urinar


– Paronar përmban një larmi bimësh të egra shkretinore të projektuar posaçërisht për të mbështetur shëndetin e traktit urinar. Paronar eshte i lartë në disa acide organike dhe polifenole, veçanërisht flavonoide dhe proanthocyanidine, komponime që sigurojnë frenim mikrobik dhe efekte mbështetëse anti-bakteriale.

– Përveç kësaj, kjo formulë vepron si një diuretik i butë natyror për të mbështetur funksionimin e shëndoshë të veshkave dhe për të dhënë një efekt qetësues në membranën e mukozës gjenitourinare.

– Paronar ndihmon në trajtimin e infeksionit të traktit urinar (Cystitis) në mënyrë rrënjësore, krejtësisht natyrale dhe pa efekte anësore.

– Ndihmon në kurimin e malcimit të veshkave dhe pamjaftueshmërisë renale.

– Ndihmon në kurimin e gjendjeve të ndryshme të veshkave, si: Azotemia, Uremia dhe dështimi i veshkave.

– Pastron dhe stimulon veshkat për kryerjen e funksionit të tyre në mënyrën më të plotë.

– Ndihmon pacientët që janë në dializë në rastet e dështimit të pjesshëm të veshkave.

– Lufton Glomerulonefritin.

– Ndihmon në uljen e niveleve të larta të kreatininës.

– Pastron veshkat nga gurët dhe kristalet.

– Trajton kistet e veshkave pa qenë nevoja për ndërhyrje kirurgjikale.

– Ndihmon në shpërbërjen e gurëve dhe lufton infeksionet e tëmthit.

– Ndihmon në stabilizimin e presionit të gjakut dhe forcon gjakun.

– Ndihmon në trajtimin e rregullimeve të urinimit dhe urinimin në shtrat.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

Përbërësit

  • Paronar është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title