Papillex – Për HPV dhe Herpes (90 Kapsula)

325.00

Papillex – Për HPV dhe Herpes


– Papillex Vepron në kurimin rrënjësor dhe natyral të virusit Papilloma (HPV) dhe candyloma (lythat gjenitale).

Category:

Përshkrimi

Papillex – Për HPV dhe Herpes


– Papillex Vepron në kurimin rrënjësor dhe natyral të virusit Papilloma (HPV) dhe candyloma (lythat gjenitale).

– Ndihmon në kurimin e viruseve Herpes Simplex, Herpes Zoster dhe Epstein-Barr Virus (EBV).
– Stimulon sistemin imun dhe sistemin limfatik, dhe lufton formimin e qelizave kancerore në to.
– Parandalon shkaktimin e kancereve që kanë lidhje me kushtin HPV.
– Trajton simptomat e shkaktuara nga virusi, si lythat gjenitale, puçërrat e ndryshme në zona të ndryshme të trupit dhe në fytyrë (verruca plana), në mënyrë natyrale dhe rrënjësore.
– Ndihmon në trajtimin e Gonorreas dhe semundjet seksualisht të transmetueshme.
– Përshkruhet së bashku me produktin Total Immunity dhe Champion, nw raste tw caktuara.

Shënim!
– Papillex dhe të gjitha produktet tona përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore.
– Papillex është krejtësisht i sigurt për të gjithë dhe nuk ka efekte anësore.
– Pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo lëndë kimike të shtuara.
– Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë.
– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
– Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.

Përbërësit
Papillex është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore.

Title