Lyciar-15a – për lloje të ndryshme të kancerit (90 Kapsula)

600.00

Lyciar-15a – për lloje të ndryshme të kancerit


Lyciar-15a është një nga komponimet shkretinore antikancerogjene të avancuara që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit.

Përshkrimi

Lyciar-15a – për lloje të ndryshme të kancerit


Lyciar-15a është një nga komponimet shkretinore antikancerogjene të avancuara që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojë qelizat e kancerit, ndër të tjera, është:

 • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antimikrobik, anti-inflamator, citotoksicitet, antiproliferativ dhe antikancerogjen të metabolitëve dytësorë kundër linjave qelizore kancerogjene, që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
 • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
 • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së,
 • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Lyciar-15a dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
 • Lyciar-15a dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Lyciar-15adhe shoqëruesit e tij janë efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, duke përfshirë:

 • Qelizat e kancerit Tiroid
 • të Fytit,
 • Ezofageal,
 • të Lëkurës,
 • të Kockave,
 • Zemrës,
 • Syve,
 • Gojës,
 • Kaposi Sarcoma,
 • Kanceret e gjëndrës së timusit (Thymoma dhe Thymic Carcinoma),
 • Soft Tissue Sarcoma,
 • Kanceret e fëmijërisë,
 • Si dhe lloje të tjera të rralla dhe të vështira të kancerit.

Lyciar-15a zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Stimulon sistemin nervor, atë të tretjes dhe të qarkullimit të gjakut, për të luftuar si një i tërë kundër sëmundjes dhe të gjithë faktorëve patogjenik.

– Pastrues dhe stimulues i mëlçisë, tret yndyrën, parandalon fryrjen dhe mbron mëlçinë nga dëmtimi i toksinave.

– Stimulon veshkat, lufton infeksionet në traktin urinar, ndihmon procesin e detoksifikimit.

– Zbut stomakun, lufton inflamacionin kronik, lehtëson procesin e tretjes.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Lyciar-15a është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title