Longeury – Për Burrat (90 Kapsula)

325.00

Longeury – Për Burrat


Longeury është një produkt bimor i prodhuar nga bimët e shkretëtirës posaçërisht për shëndetin seksual të burrave dhe problemet e infertilitetit tek ata

Category:

Përshkrimi

Longeury – Për Burrat


Longeury është një produkt bimor i prodhuar nga bimët e shkretëtirës posaçërisht për shëndetin seksual të burrave dhe problemet e infertilitetit tek ata, duke përfshirë:

  • Sëmundjet e Spermës (azoospermia, oligospermia, mospjekuria, forma e çrregullt, moslëvizshmëria e duhur), Varicocelet, Problemet hormonale, Problemet e kromozomeve, Problemet e ereksionit dhe ejakulimit, Impotencën, Energjinë e ulët seksuale.
  • Ndihmon në ndërtimin e shpejtë të muskujve, veçanërisht te ata që stërviten.
  • Përmirëson qarkullimin e gjakut dhe lufton infeksionet.
  • Përmirëson shëndetin seksual dhe rrit testosteronin.
  • Lufton Inferlitetin e burrave (përkrah ilaçeve të tjera të kurës së plotë).
  • Ul rrezikun e sulmit në zemër.

Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.
  • Mund të përdoret e vetme ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.

Përbërësit

– Longeury është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title