Livephora – Për Mbështetjen e Mëlçisë (90 Kapsula)

325.00

Livephora – Për Mbështetjen e Mëlçisë


– Vetitë antioksiduese, anti-inflamatore dhe hepatoprotektive të Livephora për mëlçinë funksionojnë shkëlqyeshëm për shëndetin total të mëlçisë dhe luftimin e sëmundjeve të saj.

Përshkrimi

Livephora – Për Mbështetjen e Mëlçisë


– Vetitë antioksiduese, anti-inflamatore dhe hepatoprotektive të Livephora për mëlçinë funksionojnë shkëlqyeshëm për shëndetin total të mëlçisë dhe luftimin e sëmundjeve të saj.

– Promovon rigjenerimin e qelizave të mëlçisë dhe largon toksinat nga mëlçia.

– Parandalon dëmtimin e qelizave të mëlçisë të shkaktuar nga radikalet e lira, si dhe mbron mëlçinë kundër infeksioneve dhe inflamacioneve.

– Stimulon funksionet e mëlçisë dhe ka rezultate efektive për sëmundjet e mëlçisë yndyrore dhe zmadhimin e mëlçisë.

– Stimulon Glutathione, anti-oksiduesin dhe detoksifikuesin kryesor të trupit.

– Përmirëson prodhimin e lëngut biliar dhe funksonin e fshikëzës së tëmthit, si dhe shpërbën gurët në të.

– Mbështet acidin optimal të stomakut, ndihmon në emulsifikimin e yndyrnave dhe siguron enzimat e pankreasit për të ndihmuar në tretjen e përgjithshme.

– Ndihmon në rigjenerimin e mëlçisë së dëmtuar nga alkooli, hepatiti dhe ilaçet kimike.

– Parandalon mpiksjet e rrezikshme të gjakut dhe parandalon goditjet në tru.

– Vepron në normalizimin e niveleve të bilirubinës në gjak.

– Ndihmon në trajtimin e çrregullimeve të ndryshme të brendshme dhe kushteve dermatologjike.

– Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të lëkurës si Eczema, Psoriasis, Scleroderma, Rënia e flokut, etj.

– Lufton infeksionet dhe qetëson dhimbjet e përgjithshme në trup.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies me rreth 15 minuta.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

– Për sëmundjet kronike të mëlçisë, si Hepatiti, Zmadhimi, Yndyra apo Cirroza Hepatike, rekomandohet të merret së bashku me ilaçe të tjera bimore për kujdesin e mëlçisë, sipas gjendjes dhe nevojës së secilit pacient.


Përbërësit

– Livephora është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, si Commiphora Myrrha, Tamarix gallica, Citrullus Colocynthis, Senegalia Senegal, e të tjera, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Studimet shkencore dhe provat në njerëz kanë vërtetuar se bimët përbërëse të këtij produkti kanë potencial të lartë antioksidant, anticancer, katartike, antihistaminike, antikolinergjike, kronotropike negative dhe inotropike negative, anti-inflamator, analgesic, laksativ, hepatoprotective, etj. Lufton linjat e qelizave kancerore në zorrën e trashë, stomak dhe të gjithë aparatin e tretjes dhe në mëlçi. Rigjenerues dhe tonik i mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit, stimulues i sekretimit biliar, etj.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title