Jatsi-17b – Kundër Tumoreve të Trurit (90 Kapsula)

600.00

Jatsi-17b – Kundër Tumoreve të Trurit


Jatsi-17b është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të trurit.

Përshkrimi

Jatsi-17b – Kundër Tumoreve të Trurit


Jatsi-17b është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të trurit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antimikrobik, anti-inflamator, citotoksicitet, antiproliferativ dhe antikancerogjen të metabolitëve dytësorë kundër linjave qelizore kancerogjene, që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
 • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
 • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së,

Jatsi-17b është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të Trurit, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

– Glioblastoma

– Astrocytoma

– Pituitary adenoma

– Acoustic neuroma

– Meningioma

– Oligodendroglioma

– Haemangioblastoma

– CNS lymphoma

– Glioma e paspecifikuar, etj.

Jatsi-17b zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Ka aktivitet kundër linjave qelizore të kancerit dhe efekte mbrojtëse nga dëmtimet e shkaktuara nga rrezatimi – radioterapia.

– Lufton kundër ishemisë dhe epilepsisë.

– Është një agjent i dobishëm për kujtesën dhe trajtimin e çmendurisë.

– Përmirëson aftësitë e trurit, forcon sistemin nervor, lufton problemet mendore.

– Vepron për të zvogëluar stresin, ankthin dhe tensionin, duke balancuar reagimet biokimike në trup.

– Ka efekte hepatoprotektive; parandalon zmadhimin e mëlçisë dhe verdhëzën.

– Është i dobishëm për të zvogëluar shqetësimin dhe agresivitetin.

– Ndihmon për të qetësuar trupin dhe mendjen, në këtë mënyrë siguron çlirim nga dhimbjet e kokës.

– Ndihmon për të trajtuar problemet e tretjes.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Jatsi-17b është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title