Jaerva Migraine – Për Migrenën dhe dhimbjet e Kokës (90 Kapsula)

275.00

Jaerva Migraine – Për Migrenën dhe dhimbjet e Kokës


– Ndihmon në kurimin e Migrenës dhe dhimbjeve të kokës në mënyrë rrënjësore.

Përshkrimi

Jaerva Migraine – Për Migrenën dhe dhimbjet e Kokës


– Ndihmon në kurimin e Migrenës dhe dhimbjeve të kokës në mënyrë rrënjësore.

– Stimulon sistemin nervor qëndror dhe lufton infeksionet dhe çrregullimet në të.

– Lufton të gjitha simptomat e migrenës, dhimbjet e kokës, nervozizmin, problemet me shikimin.

– Lufton pagjumësinë dhe çrregullimet e gjumit.

– Forcon zemrën, përmireson tretjen, stimulon mëlçinë, forcon gjakun.

– Rrit imunitetin dhe stimulon sistemin e riprodhimit.

– Pastron gjakun dhe trupin nga lëndët toksike.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.
  • Mund të përdoret i vetëm ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

Përbërësit
  • Jaerva Migraine është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title