Harpix-13a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit (90 Kapsula)

650.00

Harpix-13a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit


Harpix-13a është një nga komponimet shkretinore antikancerogjene të avancuara që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit, dhe dhimbjet e shkaktuara nga sëmundja apo trajtimet konvencionale.

Përshkrimi

Harpix-13a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit


Harpix-13a është një nga komponimet shkretinore antikancerogjene të avancuara që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit, dhe dhimbjet e shkaktuara nga sëmundja apo trajtimet konvencionale.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojë qelizat e kancerit, ndër të tjera, është:

 • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antimikrobik, anti-inflamator, citotoksicitet, antiproliferativ dhe antikancerogjen të metabolitëve dytësorë kundër linjave qelizore kancerogjene, që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
 • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
 • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së,
 • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Harpix-13a dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
 • Harpix-13a dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Harpix-13a dhe shoqëruesit e tij janë efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, duke përfshirë:

 • Qelizat e kancerit Tiroid
 • të Fytit,
 • Ezofageal,
 • të Lëkurës,
 • të Kockave,
 • Zemrës,
 • Syve,
 • Gojës,
 • Kaposi Sarcoma,
 • Kanceret e gjëndrës së timusit (Thymoma dhe Thymic Carcinoma),
 • Soft Tissue Sarcoma,
 • Kanceret e fëmijërisë,
 • Si dhe lloje të tjera të rralla dhe të vështira të kancerit.

Harpix-13a zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Aktivizon sistemet e mbrojtjes antioksiduese për të asgjësuar radikalët e lirë dhe për të ruajtur dëmtimin e ADN-së.

– Rregullon nivelet e Glutathione, ka efekte të fuqishme antioksiduese dhe ndihmon në rregullimin e aktivitetit të shumë antioksidantëve të tjerë, duke frenuar kështu qelizat kancerore dhe duke i sekretuar ato jashtë organizmit nëpërmjet urinës apo djersës.

– Ndihmon në reduktimin e stresit oskidativ dhe atij kronik, që e vendosin trupin në një gjendje të vazhdueshme tensioni dhe si rezultat trupi prodhon një bollëk të radikaleve të lira dhe ushqim për qelizat kancerore.

– Rrit oksigjenimin e gjakut dhe mundëson aktivizimin e rrugëve gjenetike NRF2.

– Vepron në vrasjen e natyrshme të dhimbjeve të ndryshme si ato të nyjeve, eshtrave, muskujve, zemrës, gjoksit, shpinës dhe abdominale.

– Ndihmon për të siguruar gjallëri dhe forcë për trupin dhe mendjen.

– Stimulon mbirjen dhe rritjen e flokëve pas rënies nga kimioterapia.

– Hap oreksin, largon të vjellat dhe të përzierët, qetëson nervat, lehtëson gjumin.

– Parandalon dhe trajton edemën dhe grumbullimin e ujit në mushkëri dhe zona të tjera.

– Harpagodix përmban lëndë të forta analgjezike dhe anti-inflamatore të drejtëpërdrejta nga bimët shkretinore.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Harpix-13a është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title