Gastrohag – Për Gastritin (90 Kapsula)

265.00

Gastrohag – Për Gastritin


– Ndihmon në kurimin e Gastritit dhe qetëson dhimbjet në stomak.

– Stimulon aparatin e tretjes dhe kuron çrregullimet në të.

Përshkrimi

Gastrohag – Për Gastritin


– Ndihmon në kurimin e Gastritit dhe qetëson dhimbjet në stomak.

– Stimulon aparatin e tretjes dhe kuron çrregullimet në të.

– Ndihmon ne trajtimin e heliconacter pylori perkrah ProbioHerb dhe Total Immunity.

– Mbështet rrjedhjen e acidit të stomakut dhe atë biliare.

– Trajton thartirën e stomakut (urthin) dhe refluxin gastroezofaegal.

– Ndihmon pacientet me hernie hiatale.

– Pengon perzierjen dhe të vjellat.

– Kuron fryerjen e barkut, dhe largon gazrat.

– Ka efekte pozitive në aparatin e jashtëqitjes.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

– Rekomandohet të merret perkrah produktit ProbioHerb.


Përbërësit

– Gastrohag është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janëvegjeteriane (bimore) që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title