DiaCynth – Për nivel normal të sheqerit në gjak

295.00

DiaCynth – Për nivel normal të sheqerit në gjak


Formula bimore DiaCynth ndihmon jo vetëm në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak, por për më tepër, DiaCynth përmban substanca të vlefshme bimore të shkretëtirës pasi polifenolet, katekinat, cucurbitacina, flavonoidet, alkaloidet, të cilat janë vërtetuar se kanë mikroorganizma antioksidues, antidiabetikë, antipatogjenë dhe aktivitete kundër kancerit në kërkimet moderne farmakologjike, plotësojnë kështu gamën e mikronutrientëve dhe për këtë arsye garantojnë një përgatitje cilësore për plotësimin e përditshëm.

Përshkrimi

DiaCynth – Për nivel normal të sheqerit në gjak


Dieta jonë luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e një niveli të ekuilibruar të sheqerit në gjak.

Kjo nga ana tjetër është e rëndësishme për performancën dhe mirëqenien tonë. Mikronutrientët e zgjedhur, si kromi, mund të ndihmojnë në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak.

Dieta jonë përmban kryesisht krom në formë trevalente. Burime të mira të kromit janë butakët, arrat (veçanërisht arrat braziliane) dhe produktet me drithëra të plota.

Formula bimore DiaCynth ndihmon jo vetëm në ruajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak, por për më tepër, DiaCynth përmban substanca të vlefshme bimore të shkretëtirës pasi polifenolet, katekinat, cucurbitacina, flavonoidet, alkaloidet, të cilat janë vërtetuar se kanë mikroorganizma antioksidues, antidiabetikë, antipatogjenë dhe aktivitete kundër kancerit në kërkimet moderne farmakologjike, plotësojnë kështu gamën e mikronutrientëve dhe për këtë arsye garantojnë një përgatitje cilësore për plotësimin e përditshëm.

Përdorimet e mundshme

 • Për të mbajtur një nivel normal të sheqerit në gjak.
 • Për komplikimet e diabetit, si këmba diabetike, syri diabetik, gangrena, etj.
 • Për shëndetin e zemrës dhe të qarkullimit të gjakut.
 • Për marrjen suplementare të substancave bimore të përzgjedhura

Mikronutrientë në formë të pastër direkt nga bimët e egra shkretinore

 • Sipas parimit të substancës së pastër dhe të egër
 • Pa aditivë
 • Pa ngjyra, aromë ose agjentë lustrimi
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • Hipoalergjik
 • Lëvozhgë kapsule vegjetale
 • 100% vegan
 • Cilësi e garantuar

Si ta merrni?

3 herë në ditë nga 1 kapsulë, e shoqëruar me shumë lëngje apo ujë.

*Shënim: Mund të merret përkrah medikamenteve kimike për trajtimin e diabetit.

Përmbajtja e kutisë dhe madhësia

90 kapsula (1 muaj trajtim), 700 mg për kapsulë.

Title