Dactynix – Për Burrat (90 Kapsula)

325.00

Dactynix – Për Burrat


Dactynix është një produkt bimor i prodhuar nga bimët e shkretëtirës posaçërisht për shëndetin seksual të burrave dhe problemet e infertilitetit tek ata…

Category:

Përshkrimi

Dactynix – Për Burrat


Dactynix është një produkt bimor i prodhuar nga bimët e shkretëtirës posaçërisht për shëndetin seksual të burrave dhe problemet e infertilitetit tek ata, duke ndihmuar kryesisht me gjëndjet e mëposhtme:

 • Sëmundjet e Spermës
 • Varicocelet
 • Problemet hormonale
 • Problemet e kromozomeve
 • Problemet e ereksionit dhe ejakulimit
 • Impotenca
 • Energjia e ulët seksuale
 • Si dhe probleme të tjera të funksionit seksual.
 • Lufton Inferlitetin e burrave (përkrah ilaçeve të tjera të kurës së plotë).
 • Ka efekte antiplakje.

Shënim!
  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.
  • Mund të përdoret e vetme ose përkrah ilaçeve të tjera bimore, në varësi të problemit shëndetësor.

Përbërësit

 • Dactynix është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title