Cornucan – Për Hepatitin dhe Mëlçinë (90 Kapsula)

325.00

Cornucan – Për Hepatitin dhe Mëlçinë


– Cornucan është një formulë bimore e përgatitur posaçërisht për t’i ardhur në ndihmë pacientëve me Hepatit, Cirrozë, dhe kushte të tjera të mëlçisë.

Përshkrimi

Cornucan – Për Hepatitin dhe Mëlçinë


– Cornucan është një formulë bimore e përgatitur posaçërisht për t’i ardhur në ndihmë pacientëve me Hepatit, Cirrozë, dhe kushte të tjera të mëlçisë.

– Forcon sistemin imun dhe parandalon sëmundjet.

– Ndihmon ne kurimin e mëlçisë se dëmtuar nga alkooli.

– Ndihmon ne kurimin e Hipofizisë.

– Parandalon dhe lufton tumoret e mëlçisë, prostatës, stomakut, dhe zorrëve.

– Largon helmet e mëlçisë, kuron verdhëzën dhe shpretkën.

– Shkëlqen të bardhën e syrit, largon perden dhe kuron infeksionet e veshëve.

– Lehtëson tretjen dhe vret krimbat e zorrëve.

– Normalizon sasinë e sheqerit dhe yndyrës në gjak.

– Ndihmon sekretimin e djersës nga trupi.

– Ndihmon me dhimbjet e shpinës, paralizën dhe dhimbjet e nervit shiatik.

– Parandalon formimin e gurëve të tëmthit dhe vepron në eliminimin e tyre.

– Ka aktivitete të fuqishme antikacerogjene, antioksidante, hepatoprotektive, antidiabetike, antiinflamatore, antimikrobike, citotoksike, frenuese e α-amilazës, frenuese e α-glukozidazës, antiarthritik, etj. Shumë efektive në trajtimin e leukemisë akute dhe kronike, limfomës, multiple myeloma, kanceret e mëlçisë, pankreasit, zorrës së trashë, veshkave, etj. Mbështet dhe kuron sëmundjet e zemrës, trurit, mushkërive, veshkave dhe mëlçisë (hepatitin, dhjamosjen e mëlçisë, cirrozën, etj).


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies me rreth 15 minuta.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

– Për sëmundjet kronike të mëlçisë, si Hepatiti, Zmadhimi, Yndyra apo Cirroza Hepatike, rekomandohet të merret së bashku me ilaçe të tjera bimore për kujdesin e mëlçisë, sipas gjendjes dhe nevojës së secilit pacient.


Përbërësit

– Cornucan është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, si Cornulaca Monacantha, Ephedra Alata, Lycium Arabicum, Curcuma Longa, e të tjera, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title