Comyrrha Candidiasis – Për Infeksionin Candidiasis (90 Kapsula)

275.00

Comyrrha Candida – Për Infeksionin Candidiasis


– Ndihmon në kurimin e Candida-s dhe komplikacioneve të shkaktuara nga bakteri Candida Albicans.

Përshkrimi

Comyrrha Candidiasis – Për Infeksionin Candidiasis


– Ndihmon në kurimin e Candida-s dhe komplikacioneve të shkaktuara nga bakteri Candida Albicans.

– Kuron problemet gastrointestinale si fryrja, gazrat, dhimbjet e barkut, diarrea dhe kapsllëku.

– Kuron infeksionet e përsëritura fungale në rrëzët e kofshëve apo në zona të tjera të trupit.

– Ndihmon në lidhje me lëkundjet e rënda të humorit dhe gjëndjes emocionale.

– Stimulon sistemin nervor qëndror.

– Trajton dobësinë e qarkullimit të gjakut në tru, forcon qarkullimin e gjakut në tru.

– Trajton acarimet e syve apo të veshëve të shkaktuara nga Candida.

– Largon të përzierat dhe marramendjen.

– Përmirëson funksionin e tretjes në përgjithësi.


Shënim!

– Comyrrha Candidiasis dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht produktet “Natyrale” dhe me kosto të lirë, por produktet tona përgatiten në mënyrë tradicionale direkt nga bimët e egra shkretinore.

– Comyrrha Candida është krejtësisht i sigurt për të gjithë, dhe nuk ka efekte anësore.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Rekomandohet të merret përkrah produktit ProbioHerb dhe Total Immunity.


Ingredients

Comyrrha Candidiasis is a professional scientific combination of wild desert herbs.

Title