Colyn-15c – Kundër Kancerit të Zorrës së Trashë dhe Rektumit (90 Kapsula)

600.00

Colyn-15c – Kundër Kancerit të Zorrës së Trashë dhe Rektumit


Colyn-15c është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të zorrës së trashë dhe rektumit.

Përshkrimi

Colyn-15c – Kundër Kancerit të Zorrës së Trashë dhe Rektumit


Colyn-15c është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të zorrës së trashë dhe rektumit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Colyn-15c dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Colyn-15c dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Colyn-15c është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të zorrës së trashë dhe rektumit, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

  • Qelizat e kancerit të zorrës së trashë dhe rektumit: Colorectal adenocarcinoma, Mucinous adenocarcinoma;
  • Signet ring cell adenocarcinoma;
  • Gastrointestinal carcinoid tumors;
  • Neuroendocrine tumors,
  • Primary colorectal lymphomas, Leiomyosarcomas;
  • Melanomat dhe kancerin kolorektal metastatik të përhapur në organe të tjera, kryesisht në mëlçi, mushkëri, kocka, tru dhe shtyllën kurrizore;
  • Kanceret e zorrës së hollë: adenokarcinoma, sarkoma, tumoret karcinoide, tumori stromal gastrointestinal dhe limfoma.

Colyn-15c zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Ka aktivitet anti-inflamator dhe analgjezik; kuron probleme të mëlçisë dhe fshikëzës së tëmthit.

– Stimulon punën e mëlçisë për të ruajtur integritetin e saj, dhe stimulon sekretimin biliar.

– Ka veti laksative që ndihmojnë në trajtimin e problemeve të zorrëve.

– Stimulon funksionin e veshkave dhe ndihmon në ruajtjen e shëndetit të traktit urinar.

– Është i dobishëm për kockat, kyçet, dhimbjet e shpinës, artritin, dhimbjet e nervit shiatik, përdhesin dhe epilepsinë.

– Katalizator për rritjen e flokëve; është shumë aktiv për të nxitur rritjen e flokëve dhe densitetin e tyre, sidomos pas kimioterapisë.

– Është shumë efektiv kundër baktereve Gram-pozitive dhe Gram-negative të tilla si E. coli dhe Staphylococcus aureus.

– Parandalon dhe lufton akumulimin e lëngjeve dhe edemës në zona të ndryshme të trupit; duke përfshirë këmbët, zonën e barkut, etj.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Colyn-15c është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title