Cleom-13s – Kundër Kancerit të Stomakut (90 Kapsula)

600.00

Cleom-13s – Kundër Kancerit të Stomakut


Cleom-13s është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të Stomakut.

Përshkrimi

Cleom-13s – Kundër Kancerit të Stomakut


Cleom-13s është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të Stomakut.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Cleom-13s dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Cleom-13s dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Cleom-13s është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të Stomakut, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

  • Qelizat e kancerit të stomakut të llojeve: Adenocarcinoma, Lymphoma, Gastrointestinal stromal tumors, Carcinoid tumors;
  • Squamous cell carcinomas, Small cell carcinomas, Leiomyosarcoma;
  • Kancerin Peritoneal;
  • Kancerin metastatik të stomakut.

Cleom-13szotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Përmban rutin, kalcium dhe quercetin, të cilat luftojnë inflamacionet në trup.

– Lufton çrregullimet qelizore që shkaktohen nga toksinat.

– Ndihmon në trajtimin e dhimbjeve abdominale dhe ato të shkaktuara nga trajtimet konvencionale si Kimioterapia.

– Ndihmon në luftimin e inflamacionit në kyçe dhe qetëson dhimbjet e kyçeve, kockave dhe mesit.

– Redukton kemotaksën në neutrofile, një faktor i rëndësishëm terapeutik në trajtimin e sëmundjeve kronike.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Cleom-13s është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title