Campion – Për HPV dhe Herpes (90 Kapsula)

325.00

Champion – Për HPV dhe Herpes


Champion është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar, të provuar dhe të prodhuar posaçërisht për kurimin rrënjësor të viruseve Herpes, duke përfshirë Herpes Simplex1, Herpes Simplex2, si dhe për kurimin e viruseve HPV, Condyloma dhe Epstein-Barr Virus (EBV), përkrah ilaçeve të tjera të kurës së plotë për këto viruse.

Category:

Përshkrimi

Campion – Për HPV dhe Herpes


Campion është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar, të provuar dhe të prodhuar posaçërisht për kurimin rrënjësor të viruseve Herpes, duke përfshirë Herpes Simplex1, Herpes Simplex2; për kurimin e viruseve HPV, Condyloma dhe Epstein-Barr Virus (EBV), si dhe për trajtimin e Gonorreas dhe semundjeve seksualisht të transmetueshme, përkrah ilaçeve të tjera të kurës së plotë për këto kushte.

Përveç trajtimit të viruseve herpes dhe HPV në mënyrë natyrale dhe pa asnjë lloj dëmtimi apo efekti anësor, Champion ka shumë efekte pozitive në të gjithë trupin, duke përfshirë:

– Rindërton muskujt dhe qelizat e shëndetëshme në trup.

– Mbështet sistemin imun në luftimin e infeksioneve.

– Parandalon zhvillimin e qelizave të dëmshme dhe të pakontrolluara.

– Ndihmon trupin në luftimin e qelizave kancerore.

– Ka veti antivirale të forta kundër herpes simplex virus-1 (HSV-1) dhe virusit të hepatitit A.

– Rigjeneron indet e dëmtuara të mëlçisë, lufton infeksionet dhe toksinat e mëlçisë, si dhe parandalon kancerin e mëlçisë.

– Mbështet mëlçinë në funksionet e saj.

– Lehtëson tretjen dhë lufton viruset në sistemin tretës.

– Ndihmon në kurimin e bronkitit dhe Astmës.

– Ndihmon në kurimin e edemës.

– Ndihmon në pastrimin e veshkave dhe traktit urinar.

– Ndihmon në kurimin e plagëve dhe sëmundjeve inflamatore të lëkurës.


Shënim!

– Campion dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore.

– Campion është krejtësisht i sigurt për të gjithë dhe nuk ka efekte anësore.

– Pa ruajtës kimik, pa ngjyrosës artificial apo lëndë kimike të shtuara.

– Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.


Përbërësit

Campion është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore.

Title