Cardiagreen – Për Zemrën dhe Gjakun (90 Kapsula)

325.00

Cardiagreen – Për Zemrën dhe Gjakun


Cardiagreen përmban një kombinim të ekuilibruar të bimëve të egra shkretinore, i cili është kombinimi më i mirë i mençurisë së lashtë për t’ju dhënë bilancin e shëndetshëm së bashku me antioksidante për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular. Cardiagreen ka vërtetuar aftësinë e saj për të mbështetur qarkullimin e shëndetshëm të gjakut, shëndetin e zemrës dhe të trurit.

Përshkrimi

Cardiagreen – Për Zemrën dhe Gjakun


Cardiagreen përmban një kombinim të ekuilibruar të bimëve të egra shkretinore, i cili është kombinimi më i mirë i mençurisë së lashtë për t’ju dhënë bilancin e shëndetshëm së bashku me antioksidante për të mbështetur shëndetin e përgjithshëm kardiovaskular. Cardiagreen ka vërtetuar aftësinë e saj për të mbështetur qarkullimin e shëndetshëm të gjakut, shëndetin e zemrës dhe të trurit.

– Fuqizon zemrën dhe ndihmon në luftimin e sëmundjeve kardiovaskulare.

– Ka efekte parandaluese të atakut kardiak dhe dështimit të zemrës.

– Parandalon Goditjen në Tru (Ishemike dhe Hemoragjike), trajton venat e goditura dhe ndihmon dërgimin e oksigjenit në gjak dhe në tru.

– Vepron në normalizimin e presionit të gjakut.

– Ndihmon në trajtimin e Diabetit Tip 2.

– Mbështet prodhimin e mitokondrinave të reja në tru dhe muskuj.

– Ndihmon në kurimin e Trombozës dhe Trombozës se thellë venoze.

– Vepron në normalizimin e vlerave të trombociteve në gjak.

– Ndihmon në kurimin e venave varikoze kudo që shfaqen në trup, në këmbë dhe testikuj.

– Ndihmon në heqjen e fibrinës, një material koagulues që mund të kufizojë rrjedhjen e gjakut në arteriet dhe indet lidhëse ose muskulore.

– Vepron në uljen e niveleve të kolesterolit të dëmshëm në gjak.

– Lufton Aneminë dhe ndihmon në normalizimin e vlerave të hemoglobinës në gjak (Hb / Hgb).

– Cardiagreen ka përballuar testin e kohës në mjekësinë natyrale. Koha e saj ka ardhur për t’ju ndihmuar të merrni kontrollin e shëndetit tuaj.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies me rreth 15 minuta.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.


Përbërësit

– Cardiagreen është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title