Caprocera – Për Leukemia (90 Kapsula)

600.00

Caprocera – Për Leukemia


Caprocera është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Leukemisë

Përshkrimi

Caprocera – Për Leukemia


Caprocera është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Leukemisë, duke përfshirë:

 1. Leukemia limfocitare akute (ALL); lloji më i zakonshëm i leukemisë tek fëmijët, por mund të ndodhë edhe tek të rriturit.
 2. Leukemia akute myelogjene (mieloide) (AML); AML është një lloj i zakonshëm i leukemisë. Ndodh tek fëmijët dhe të rriturit. AML është lloji më i zakonshëm i leukemisë akute tek të rriturit.
 3. Leukemia limfocitike kronike (CLL). CLL është leukemia kronike më e zakonshme e të rriturve. Mund të ndjeheni mirë për vite me rradhë pa trajtim.
 4. Leukemia myelogjene kronike (CML). Kjo lloj leukemie prek kryesisht të rriturit. Një person me CML mund të ketë pak ose aspak simptoma për muaj ose vite para se të hyjë në një fazë në të cilën qelizat e leuçemisë rriten më shpejt.

Si dhe lloje të tjera të rralla të leukemisë, përfshirë leukeminë e qelizave me flokë, sindromat mielodizplastike dhe çrregullimet myeloproliferative.

– Lufton radikalet e lira dhe parandalon përhapjen e qelizave kancerore.

– Lufton në mënyrë të shpejtë qelizat kancerore dhe redukton dëmtimin qelizor.

– Parandalon ngurtësimin e mëlçisë dhe të shpretkës.

– Ndihmon qelizat e dëmtuara të rimarrin veten, tret yndyrat, pastron acidet dhe parandalon edemën.

– Parandalon ënjtjet dhe fryrjet që ndodhin për shkak të qelizave tumorale.

– Ruan shëndetin e zemrës dhe pastron gjakun.

– Ndihmon sistemin tretës, largon kapsllëkun dhe pastron kolitin.

– Hap oreksin, largon të vjellat dhe të përzierët, redukton dhimbjet, qetëson nervat, lehtëson gjumin.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Caprocera është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title