Camelanthus – Kundër Sëmundjeve Gjenetike (90 Kapsula)

375.00

Camelanthus – Kundër Sëmundjeve Gjenetike


– Camelanthus është një nga përbërësit e kurës bimore të prodhuar posaçërisht për t’i ardhur në ndihmë pacientëve me lloje të ndryshme të sëmundjeve neurodegjenerative dhe gjenetike.

Përshkrimi

Camelanthus – Kundër Sëmundjeve Gjenetike


– Camelanthus është një nga përbërësit e kurës bimore të prodhuar posaçërisht për t’i ardhur në ndihmë pacientëve me lloje të ndryshme të sëmundjeve neurodegjenerative dhe gjenetike.

– Camelanthus fokusohet në mbështetjen jetike të ADN dhe mitokondrisë së qelizave, prodhuesit të energjisë për qelizën, apo paketat e baterive të qelizës, një nga burimet qelizore kryesore të llojeve të Oksigjenit reaktiv (ROS) dhe të Azotit reaktiv (RNS), që lidhen direkt me humbjen e kompleksit mielinë / oligodendrocite, dhe me stresin oksidativ, duke çuar në mosfunksionim dhe çrregullime autoimune.

– Stimulon aktivizimin e qelizave staminale; ul inflamacionin; ka potencial për trajtimin e një sërë kushtesh nervore, gjenetike, autoimune, neurodegjenerative, dëmtimi i palcës kurrizore, sëmundja e zemrës, rigjenerimi i dhëmbëve, problemet e dëgjimit, verbimi dhe dëmtimi i shikimit, çështjet muskuloskeletore, etj.

– Rrit frekuencën dhe numrin total të qelizave rrjedhëse hematopoietike (HSC) të palcës së kockave normale.

– Përmban quercetin, e cila mund të ndihmojë në diferencimin e qelizave burimore mesenkimale të palcës së kockave në qelizat β.

– Përmban Curcumin, që ndihmon neurogjenezën hipokampale të të rriturve dhe promovon plasticitetin dhe riparimin nervor.

– Vepron në ekuilibrimin e sheqerit në gjak, me qëllim prodhimin e qëndrueshëm të energjisë dhe kontrollin imunitar në të gjithë trupin.

– Pengon zhvillimin e enzimave glikolitike të avancuara që shkatërrojnë funksionin e membranës qelizore dhe dëmtojnë aktivitetin e receptorit të insulinës.

– Parandalon mbeturinat toksike dhe molekulat inflamatore (si TNF-alfa) nga depërtimi në indet neurologjike.

– Lufton inflamacionin kronik.

– Stimulon sistemin nervor qëndror dhe funksionimin e tij.

– Stimulon Sistemin Glimfatik, një sistem shumë i rëndësishëm që ndihmon në heqjen e mbetjeve metabolike dhe toksinave të ndërtuara brenda sistemit nervor qendror.

– Pastron sistemin limfatik, nxjerr toksinat dhe parandalon kongjestionin limfatik.

– Stimulon shpretkën dhe mëlçinë për kryerjen e funksioneve të saj, forcon gjakun dhe lufton aneminë.

– Ndihmon funksionin e fshikëzës së tëmthit.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
  • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

  • Camelanthus është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title