Bonewellia – Për Kockat dhe Nyjet (90 Kapsula)

295.00

Bonewellia – Për Kockat dhe Nyjet


– Bonewellia është mbështetës i kockave, nyjeve, muskujve, nervave dhe mendjes.

– Ndihmon në trajtimin e Artritit Reumatoid, Fibromyalgia, Fibromyositis, Fibrositis, dhimbjet e nervit Shiatik, dhimbjet në zonën e mesit, gjunjë dhe këmbë.

Përshkrimi

Bonewellia – Për Kockat dhe Nyjet


– Bonewellia është mbështetës i kockave, nyjeve, muskujve, nervave dhe mendjes.

– Ndihmon në trajtimin e Artritit Reumatoid, Fibromyalgia, Fibromyositis, Fibrositis, dhimbjet e nervit Shiatik, dhimbjet në zonën e mesit, gjunjë dhe këmbë.

– Lufton Osteoporozen, Osteoartritin, Spondilozen, Bursitin; përkrah ilaçit Zinginax dhe Total Immunity Herbs.

– Qetëson dhimbjet që shkakton Artriti Reumatoid, dhimbjet muskulare dhe dhimbjet e nyjeve.

– Qetësues nervor, lufton ankthin dhe lehtëson gjumin.

– Nxit rigjenerimin e qelizave të shëndetëshme.

– Forcon trurin dhe zemrën.

– Forcon kujtesën dhe parandalon sëmundjen Alzheimer.

– Ndihmon në trajtimin e Parkinsonit përkrah ilaçit Zinginax dhe Total Immunity.

– Pastron sytë dhe forcon shikimin.

– Tonik dhe pastrues i mëlçisë nga toksinat.

– Ndihmon për kurimin e të gjitha llojeve të ulçërave.

– Ndihmon për kurimin e spazmave të barkut, heq gazrat dhe largon diarrenë kronike.

– Lehtëson bllokimet në frymëmarrje dhe ndihmon për kurimin e astmës.

– Stimulon qarkullimin e gjakut, pastron trupin nga helmet.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies me rreth 15 minuta.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.


Përbërësit

– Bonewellia është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title