Blephariscil – Për Multiple Myeloma (90 Kapsula)

600.00

Blephariscil – Për Multiple Myeloma


Blephariscil është një nga pesë ilaçet bimore të studiuara dhe të prodhuara posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Multiple Myeloma.

Përshkrimi

Blephariscil – Për Multiple Myeloma


Blephariscil është një nga pesë ilaçet bimore të studiuara dhe të prodhuara posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Multiple Myeloma.

– Ndihmon për kurimin e çrregullimeve në sistemin e frymëmarrjes.

– Lufton infeksionet dhe inflamacionin.

– Hap oreksin, largon të vjellat dhe të përzierët, redukton dhimbjet, qetëson nervat, lehtëson gjumin.

– Pastrues i rrugëve të frymëmarrjes, gjakut, stomakut dhe zorrëve.

– Ndihmon në kurimin e sëmundjeve të stomakut.

– Forcues i shëndetit seksual.

– Pastron sytë dhe forcon shikimin.

– Diuretik, pastrues dhe fuqizues i veshkave.

– Ndalon gjakderdhjen dhe ndihmon në kurimin e plagëve.

– Forcon flokët dhe parandalon rënien e tyre.

– Ndihmon në reduktimin dhe parandalimin e dëmeve dhe efekteve anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë.


Shënim!

– Blephariscil dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore.

– Blephariscil është krejtësisht i sigurtë dhe nuk ka efekte anesore.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, ëmbëlsues artificialë apo konservues artificialë.

– Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë për llojet e ndryshme të tumoreve të gjirit për të dhënë efektet maksimale kurative.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.

– Mund të merret përkrah kimioterapisë apo çdo lloj trajtimi tjetër konvencional apo natyral.


Përbërësit

Blephariscil është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore

Title