Banieri – Për Autismin dhe kushtet neuro-zhvillimore (90 Kapsula)

325.00

Banieri – Për Autismin dhe kushtet neuro-zhvillimore


Banieri është një formulë e bimëve të egra të shkretëtrirës, e zhvilluar posaçërisht për të ndihmuar fëmijët dhe adoleshentët me kushte neuro-zhvillimore, duke përfshirë: Çrregullimi i Spektrit Autik (ASD), Çrregullimi i deficitit të vëmendjes / hiperaktivitetit – ADHD (Mosvëmendje, Hiperaktivitet, Kompleks), Sindroma Tourette, Paaftësi në të Mësuar, Paaftësi Intelektuale, Çrregullime të Sjelljes, etj.

Përshkrimi

Banieri – Për Autismin dhe kushtet neuro-zhvillimore


Banieri është një formulë e bimëve të egra të shkretëtrirës, e zhvilluar posaçërisht për të ndihmuar fëmijët dhe adoleshentët me kushte neuro-zhvillimore, duke përfshirë: Çrregullimi i Spektrit Autik (ASD), Çrregullimi i deficitit të vëmendjes / hiperaktivitetit – ADHD (Mosvëmendje, Hiperaktivitet, Kompleks), Sindroma Tourette, Paaftësi në të Mësuar, Paaftësi Intelektuale, Çrregullime të Sjelljes, etj.

– Përmban bimë të mrekullueshme, të cilat në mënyrë natyrale rritin imunitetin e femijëve dhe ndihmojnë në zhvillimin e shëndetshëm fizik dhe mendor të tyre.

– Rrit dhe stimulon sistemin imun per të luftuar dhe mbrojtur trupin nga infeksionet dhe zhvillimi jonormal i qelizave.

– Stimulon sistemin nervor qëndror dhe funksionin e tij.

– Stimulon komunikimin gojor dhe të shprehurit e qartë.

– Ndihmon në rigjenerimin e shpejtë të indeve dhe qelizave të dëmtuara të trurit.

– Nxit zhvillimin e trurit të fëmijëve.

– Shton aktivitetin dhe mprehtësinë e trurit dhe të përqendrimit.

– Përmirëson kujtesën, largon ankthin dhe stresin.

– Nxit funksionin e mëlçisë dhe pastron mëlçinë nga toksinat.

– Promovon presion normal të gjakut.

– Siguron mbrojtje nga dëmet oksidative dhe metalet e rënda.


Shënim!

  • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
  • Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë.
  • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë fëmijët e të gjitha moshave.
  • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

  • Banieri është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title