Balaegy – Për Hepatitin dhe Mëlçinë (90 Kapsula)

325.00

Balaegy – Për Hepatitin dhe Mëlçinë


– Balaegy është një formulë bimore e përgatitur posaçërisht për luftimin e Hepatitit, Cirrozës, dhe kushteve të tjera të mëlçisë.

Përshkrimi

Balaegy – Për Hepatitin dhe Mëlçinë


– Balaegy është një formulë bimore e përgatitur posaçërisht për luftimin e Hepatitit, Cirrozës, dhe kushteve të tjera të mëlçisë.

– Ndihmon në trajtimin e çrregullimeve te mëlçisë dhe dëmtimeve të saj, si fibroza dhe cirroza.

– Antioksid për nxjerrjen e helmeve nga mëlçia dhe trupi.

– Aktivizon dhe nxit zbrazjen e verdhëzës.

– Pastron gjakun dhe lufton Aneminë dhe Diabetin.

– Ndihmon në trajtimin e sëmundjeve të shpretkës dhe stimulon funksionet e saj, duke ndikuar kështu në rritjen e imunitetit.

– Ndihmon në trajtimin e çrregullimeve psikike dhe gjëndjes histerike.

– Trajton çrregullimet në zorrë, lehtëson tretjen, lufton ulçërat dhe mukozën e zorrëve, vret krimbat, parazitët dhe bakteret në zorrë.

– Lufton kolesterolin dhe ndalon mpiksjen e gjakut.

– Lufton anoreksinë dhe dobësinë e përgjithshme.

– Parandalon formimin e qelizave kancerore.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë, para ngrënies me rreth 15 minuta.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Nuk ka efekte anësore dhe është i sigurt për të gjithë.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë direkte dhe rrezet e diellit.

– Për sëmundjet kronike të mëlçisë, si Hepatiti, Zmadhimi, Yndyra apo Cirroza Hepatike, rekomandohet të merret së bashku me ilaçe të tjera bimore për kujdesin e mëlçisë, sipas gjendjes dhe nevojës së secilit pacient.


 

Përbërësit

– Balaegy është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore, si Balanites Aegyptiaca, Chrozophora Tinctoria, Fagonia Arabica, e të tjera, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title