Arfaj – Për Sëmundjet e Lëkurës (90 Kapsula)

275.00

Arfaj – Për Sëmundjet e Lëkurës


– Arfaj Ndihmon në kurimin e Dermatitis, Psoriasis, Ekzemes, Akneve, Rosacea, Vitiligos dhe gjëndje të tjera të lëkurës, përkrah kremit bimor Sahara.

Përshkrimi

Arfaj – Për Sëmundjet e Lëkurës


– Arfaj Ndihmon në kurimin e Dermatitis, Psoriasis, Ekzemes, Akneve, Rosacea, Vitiligos dhe gjëndje të tjera të lëkurës, përkrah kremit bimor Sahara.

– Ndihmon ne kurimin e lebrës së bardhë.

– Ndihmon në kurimin e Alopecia Areata dhe rënien e flokut në përgjithësi.

– Përmirëson ngjyrën e lëkurës, heq njollat nga fytyra, forcon flokët dhe thonjtë.

– Fuqizon imunitetin dhe ndihmon ne kurimin e çrregullimeve auto-imune.

– Vret mikrobet dhe parazitet.

– Nxitës diuretik, ul presionin e gjakut.

– Aktivizues dhe gjallërues i trupit.

– Antioksid për nxjerrjen e helmeve nga mëlçia.

– Parandalon formimin e qelizave kancerore.

– Përdoret edhe për kurimin e pickimit të akrepit dhe kafshimit të gjarpërit.


Shënim!

– Arfaj është një produkt i përbërë tërësisht nga bimë shkretinore të studiuara në një numër të madh kërkimesh shkencore në universite të ndryshme, i sigurt për të gjitha moshat, dhe nuk ka efekte anësore.

– Nuk përmban ruajtës kimik, shtesa, ngjyrosës apo aromatizues, por vetëm ruajtës natyral krejtësisht bimor.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë para ngrënies.


Përbërësit

Arfaj është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore.

Title