Arcta-13k – Kundër Kancerit të Veshkave (90 Kapsula)

600.00

Arcta-13k – Kundër Kancerit të Veshkave


Arcta-13k është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të Veshkave.

Përshkrimi

Arcta-13k – Kundër Kancerit të Veshkave


Arcta-13k është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të Veshkave.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Arcta-13k dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Arcta-13k dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Arcta-13k është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të Veshkave, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

 • Qelizat e kancerit të Veshkave, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë: Renal cell carcinoma (RCC), Clear cell RCC, Papillary RCC, Chromophobe RCC, Collecting duct RCC, Unclassified RCC, Transitional cell carcinoma;
 • Renal sarcoma, Urothelial Carcinoma, Wilms Tumor.

Arcta-13k zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Lufton radikalet e lira dhe parandalon përhapjen e qelizave kancerore.

– Ndihmon qelizat e dëmtuara të rimarrin veten, tret yndyrat, pastron acidet dhe parandalon edemën.

– Parandalon formimin e qelizave kancerore në gjak dhe në inde.

– Ndihmon në kurimin e Diabetit dhe të çrregullimeve të sekretimit të insulinës.

– Ka efekt të rëndësishëm në nivelet e kolesterolit, TG, HDL, LDL, AST, ALT.

– Parandalon çrregullimt metabolike.

– Redukton dëmet e shkaktuara nga Duhani, alkooli, të ushqyerit e pamjaftueshëm dhe rrezatimi.

– Ka efekte të mrekullueshme për dhimbjet e stomakut dhe të zorrëve, kolitin, hemorroidet, dhimbjet e fytit, mishrat e dhëmbëve, etj.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Arcta-13k është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title