Aral-17L – Kundër Kancerit të Mëlçisë (90 Kapsulas)

600.00

Aral-17L – Kundër Kancerit të Mëlçisë


Aral-17L është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të Mëlçisë.

Përshkrimi

Aral-17L – Kundër Kancerit të Mëlçisë


Aral-17L është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit të Mëlçisë.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Aral-17L dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Aral-17L dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Aral-17L është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancerit të Mëlçisë, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

 • Hepatocellular carcinoma (HCC) apo Hepatoma, Fibrolamellar HCC;
 • Cholangiocarcinoma (kanceri i rrugëve biliare);
 • Angiosarcoma apo Hemangiocarcinoma, Hepatoblastoma;
 • Kancerin metastazik të mëlçisë, i cili përhapet në mëlçi nga kancere primare të organeve të tjera, kryesisht i Zorrës së trashë dhe ai Kolorektal.

Aral-17L zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Stimulon sistemin nervor, atë të tretjes dhe të qarkullimit të gjakut, për të luftuar si një i tërë kundër sëmundjes dhe të gjithë faktorëve patogjenik.

– Pastron mëlçinë, stimulon funksionet e saj, tret yndyrën, parandalon zmadhimin dhe mbron mëlçinë nga dëmtimi i toksinave.

– Hap oreksin, largon të vjellat dhe të përzierët, redukton dhimbjet, qetëson nervat, lehtëson gjumin.

– Pastron traktin urinar dhe kuron infeksionet në të.

– Zbut stomakun, redukton inflamacionin, lehtëson procesin e tretjes, lufton kapsllëkun kronik dhe largon dhimbjet e barkut.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Aral-17L është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title