Postimet e Fundit

Më të lexuarat sot

Anensis Tea

//Anensis Tea

Anensis Tea

Anensis – Advanced Anaemia Formula – Organic Tea (150 g – 30 day treatment)

Anensis – Formule natyrale e avancuar per Anemine – Perzierje bimore per çaj

SKU: AN23114 Category:

Description

Anensis – Advanced Anaemia Formula – Organic Tea (150 g – 30 day treatment)

Perdorimet mjekesore

– Ndihmon ne kurimin e Anemise me te gjitha llojet dhe pavaresisht shkaqeve te saj, perkrah ilaceve te tjera te kures se plote per Anemine, per nje periudhe kohore mesatare prej 4-6 muajsh.

– Kuron problemet menstruale qe shkaktojne anemine te grate.

– Kuron anemine e qelizes draper dhe varferimin e gjakut.

– Fuqizon gjakun dhe venat e gjakut.

– Hap oreksin dhe ndihmon tretjen.

– Fuqizon zemren, largon plogeshtine, rrit imunitetin.

– Mund te perdoret edhe nga femijet mbi moshen 5 vjeç.

Shenim!

– Anensis Organic Tea eshte produkt 100% bimor, i sigurte dhe pa efekte anesore.

– Nuk ka ruajtes, shtesa apo lende kimike, por vetem ruajtes bimor 100% te sigurte.


Perdorimi: Një lugë e vogël nga përzierja shtohet në një gotë ujë të sapovaluar, mbulohet dhe lihet për 15 min. Pastaj filtrohet, ëmbëltohet me pak mjalt blete dhe pihet; 2 gota në ditë, 15 min para ngrënies.

Activ constituents: Coumarins, phytosterols, polysaccharides, ferulate, flavonoids: angelica polysaccharide sulfate; resin, gum, assafoetidnol A and B, hydroxyumbelliumprenin, asafoetidin, and saradaferin, glucuronic acid, galactose, arabinose, rhamnose, etc.

error: Alert: Content is protected !!