Alhagicor – Për Multiple Myeloma (90 Kapsula)

600.00

Alhagicor – Për Multiple Myeloma


Alhagicor është një nga pesë ilaçet bimore të studiuara dhe të prodhuara posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Multiple Myeloma.

Përshkrimi

Alhagicor – Për Multiple Myeloma


Alhagicor është një nga pesë ilaçet bimore të studiuara dhe të prodhuara posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Multiple Myeloma.

– Përbërësit e produktit kanë provuar aftësinë e asgjesimit seleksionues të qelizave kancerore.

– Lufton radikalet e lira dhe parandalon përhapjen e qelizave kancerore.

– Lufton në mënyrë të shpejtë qelizat kancerore dhe redukton dëmtimin qelizor.

– Parandalon ngurtësimin e mëlçisë dhe të shpretkës.

– Ndihmon qelizat e dëmtuara të rimarrin veten, tret yndyrat, pastron acidet dhe parandalon edemën.

– Parandalon formimin e qelizave kancerore në gjak dhe në inde.

– Pastron dhe kuron kanalet biliare.

– Lufton diarrenë e shkaktuar nga helmet dhe kimioterapia.

– Ndihmon në kurimin e reumatizmës duke i dhënë trupit nxehtësi dhe djersitje.

– Ndihmon në kurimin e çrregullimeve të zorrës së trashë.

– Ndihmon në kurimin e hemorroideve.

– Ndihmon në uljen e kolesterolit dhe kurimin e Diabetit.

– Forcon stomakun dhe pastron sistemin tretës.

– Qetëson dhimbjet e kokës dhe migrenën.

– Pastron gjakun, ndihmon në kurimin e leukemisë dhe sëmundjeve të mëlçisë gjithashtu.

– Qetëson dhimbjet dhe infeksionet e kyçeve.

– Parandalon gjakderdhjen e brendshme.


Shënim!

– Alhagicor dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore.

– Alhagicor është krejtësisht i sigurtë dhe nuk ka efekte anesore.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, ëmbëlsues artificialë apo konservues artificialë.

– Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë për llojet e ndryshme të tumoreve të gjirit për të dhënë efektet maksimale kurative.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.

– Mund të merret përkrah kimioterapisë apo çdo lloj trajtimi tjetër konvencional apo natyral.


Përbërësit

Alhagicor është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore

Title