Ahren-21a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit (90 Kapsula)

600.00

Ahren-21a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit


– Ahren-21a është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit.

Përshkrimi

Ahren-21a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit


– Ahren-21a është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

  • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antikancerogjen, anti-bakterial, anti-inflamator, anti-fungal, anti-viral, anti-pyretic, anti-depresant, neuroprotective, anti-inflamator, anti-arthritic, anti-proliferative, analgesic, anti-nociceptiv, antioksidues, kardioprotektiv, immunomodulator, anti-metastasis, me efekte frenuese në faktorin bërthamor kappa B, NFκB dhe transduktorin e sinjalit, dhe aktivizues i rrugëve të lidhura me transkriptimin-3, që fuqizojnë apoptozën dhe frenojnë angiogjenezën në qelizat neoplazike kancerore, si dhe me efekte antitumorale në lloje të ndryshme të qelizave tumorale, antiproliferativ; që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
  • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
  • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ahren-21a dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Ahren-21a zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Vepron në asgjësimin e qelizave kancerore burimore në mënyrë selektive dhe të zgjuar dhe shpëton trupin nga qelizat e vdekura dhe toksinat.

– Ka aktivitet parandalues të përhapjes së qelizave kancerogjene në trup (anti-metastasis).

– Ka efekte mbrojtëse dhe forcuese të gjenit p53, kujdestar i ADN-së, duke vepruar si pikë kontrolli në procesin e ciklit qelizor.

– Luan rol në përgjigjen e shëndetshme ndaj inflamacionit, rregullimin e sheqerit në gjak, rrugët e detoksifikimit dhe mbrojtjen antioksiduese.

– Ndihmon në reduktimin e dhimbjeve në zona të ndryshme të trupit duke përfshirë nyjet dhe eshtrat.

– Stimulon traktin tretës dhe siguron një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve.

– Vepron në përmirësimin e shëndetit të përgjithshëm të pacientëve, qoftë nëse është përkeqësuar nga avancimi i sëmundjes apo nga trajtimet konvencionale si kimioterapia apo rrezatimi.


Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.


Përbërësit

– Ahren-21a është një formulë unike e avancuar e bimëve shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Ky kombinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

– Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title