Aervajan – Për Multiple Myeloma (90 Kapsula)

600.00

Aervajan – Për Multiple Myeloma


Aervajan është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Multiple Myeloma.

Përshkrimi

Aervajan – Për Multiple Myeloma


Aervajan është një nga përbërësit e kurës bimore të studiuar dhe të prodhuar posaçërisht për pacientët me lloje të ndryshme të Multiple Myeloma.

– Vepron në izolimin dhe asgjësimin e qelizave kancerore dhe në reduktimin e masave tumorale.

– Synon asgjësimin e qelizave kancerore dhe shpëton trupin nga qelizat e vdekura dhe toksinat.

– Stimulon dhe shton qelizat T.

– Stimulon sistemin imun, nervor, atë të tretjes dhe të qarkullimit të gjakut, për të luftuar kundër të gjithë faktorëve patogjenik.

– Lufton inflamacionin dhe pastron trupin nga helmet.

– Forcon imunitetin, nxit fuksionin normal të tij dhe lufton qelizat kancerore.

– Lufton viruset që shkaktojnë dëmtim të indeve.

– Ndihmon për qetësimin e migrenës dhe dhimbjet e kokës.

– Lufton inflamacionin e nyjeve dhe ndihon në kurimin e reumatizmës.

– Ndihmon për trajtimin e sëmundjeve të syve.

– Është gjithashtu efektiv për trajtimin e plagëve të thella dhe gërryese.


Shënim!

– Aervajan dhe të gjitha produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, por ato përgatiten në mënyrë të posaçme direkt nga bimët e egra shkretinore.

– Aervajan është krejtësisht i sigurtë dhe nuk ka efekte anesore.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, ëmbëlsues artificialë apo konservues artificialë.

– Përshkruhet përkrah ilaçeve të tjera të paketës së plotë për llojet e ndryshme të tumoreve të gjirit për të dhënë efektet maksimale kurative.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Kapsulat tona janë Vegetariane, Hallall, 100% natyrale, që treten lehtësisht dhe ndihmojnë tretjen.

– Mund të merret përkrah kimioterapisë apo çdo lloj trajtimi tjetër konvencional apo natyral.


Përbërësit

Aervajan është një kombinim profesional i bimëve të egra shkretinore

Title