Adens-17a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit (90 Kapsula)

850.00

Adens-17a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit


Adens-17a është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit.

Përshkrimi

Adens-17a – Kundër llojeve të ndryshme të kancerit


Adens-17a është një nga komponimet bimore antikancerogjene të avancuara me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancerit.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë të gjitha llojet e qelizave kancerogjene, ndër të tjera, është:

  • përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antikancerogjen, antioksidant, antimikrobik, anti-inflamator, citotoksicitet, antiproliferativ dhe anti-metastasis të metabolitëve dytësorë kundër linjave qelizore kancerogjene, që nuk janë toksikë për linjat qelizore normale dhe kanë potencial frenues të α-amilazës,
  • përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave,
  • përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Adens-17a dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Adens-17a dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.
  • Shumë inkurajues dhe shpresëdhënës për të gjithë pacientët, edhe në fazat e avancuara të sëmundjes.

Shënim!

– Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.

– Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.

– Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.

– Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.


Përbërësit

– Adens-17a është një formulë unike e avancuar e bimëve shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.

– Studimet shkencore dhe provat në njerëz kanë vërtetuar se bimët përbërëse të këtij ilaci janë agjentë të fortë antikancerogjen, antioxidant, antimutagenic, antibakterial, antifungal, antimikrobik, antidiabetik, hipolepidemik, anti-hiperkolesterolemia, antiepileptic, kataritik, depurativ, tonik të mëlçisë, antihelmintik, kolagog, ekspektorant, ferbifugues, anti-inflamator, anti-ulcer, analgjezik, antikonvulsant, anti-infertility (tek të dy gjinitë), ka aktivitet të shërimit të shpejtë të plagëve, antidepresiv, antiproliferativ (kundër kancereve të ndryshme), antihiperlipidemik, etj.

– Nga lëndët aktive kryesore të bimëve përbërëse të ilacit janë: Garcinaminat F-H, Sennoside A, B, C and D, glycoside, flavonoide, fenole, tanine, steroide, aminoacide, glikozide triterpiene, saponine, emodole (anthracenoside aglycones), coumarine, cardiotonic glycoside, polyuronide, pectine, mucilage, gums, carbohydrate, b-amyrin, b-methyl, b-sitosterol, alkaloide indol, salvadoricine, benzil nitril, eugenol, eukaliptol, timol, izothymol, β-kariofilen, izoterpinolen, etj.

– Ky kombinim profesional me bimë tërësisht të egra përmban një infuzion me spektër të plotë të më së mirës që Zoti na ka dhuruar!

– Kapsula vegjeteriane (bimore) që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title