Acridis Autoimmunity – Për Sëmundjet Autoimune (90 Kapsula)

350.00

Acridis Autoimmunity – Për Sëmundjet Autoimune


– Acridis Autoimmunity është një formulë e bimëve të egra të shkretëtrirës, për të ndihmuar pacientët me lloje të ndryshme të sëmundjeve autoimmune, si: Multiple Sclerosis (MS), Artriti Reumatoid, Tiroiditi Hashimoto, Lupus, Hepatiti Autoimun, Diabeti Tip 1, Anemia Hemolitike Autoimune, Epilepsia, Sindromi Sjogren, Malaria Syndrome, Skleroderma, Urtikaria/Hives, etj.

Përshkrimi

Acridis Autoimmunity – Për Sëmundjet Autoimune


– Acridis Autoimmunity është një formulë e bimëve të egra të shkretëtrirës, për të ndihmuar pacientët me lloje të ndryshme të sëmundjeve autoimmune, si: Multiple Sclerosis (MS), Artriti Reumatoid, Tiroiditi Hashimoto, Lupus, Hepatiti Autoimun, Diabeti Tip 1, Anemia Hemolitike Autoimune, Epilepsia, Sindromi Sjogren, Malaria Syndrome, Skleroderma, Urtikaria/Hives, etj.

– Acridis Autoimmunity fokusohet në luftimin e inflamacionit neurologjik kronik brenda sistemit nervor.

– Vepron në ruajtjen e mielinit (mbështjellësin nervor mbrojtës) nga sulmi autoimun i limfociteve T, dhe ndihmon në rimielinacionin dhe aktivizimin Glial rreth zonave të bardha të trurit, duke përfshirë qendrën e trurit, nervin optik, ganglionet bazale dhe palcën kurrizore.

– Stimulon qelizat oligodendrocite përgjegjëse për prodhimin e mielinit.

– Stimulon dhe riparon çrregullimet në sistemin nervor qëndror.

– Rrit nivelet Glutathione, antioksidantit kryesor në çdo qelizë të trupit, dhe si rezultat çhelmon qelizat e trurit dhe të trupit nga toksinat dhe metalet e rënda.

– Aktivizon qarkullimin e gjakut në tru dhe parandalon goditjen në tru.

– Ndihmon për kurimin e çrregullimeve vizuale dhe të dëgjimit.

– Ndihmon për kurimin e çrregullimeve hormonale tek meshkujt dhe femrat.

– Trajton çrregullimet neurologjike të zemrës.

– Ka aktivitet anti-mikrobobal, anti-viral, anti-bakterial dhe anti-kërpudhor.
– Mbështet shëndetin e zorrës së trashë dhe lufton të gjitha qelizat tumorale.
– Pastruesi më i mirë i zorrëve, vret mikrobet dhe mbështet bakteriet e mira në zorrë.

Shënim!

– Produktet tona nuk janë të fabrikuara apo komerciale, siç janë zakonisht “Supplementet dietike”, por ato prodhohen direkt nga bimët e egra të shkretëtirës.

– Acridocarpus është krejtësisht i sigurt dhe nuk ka efekte anësore.

– NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, ëmbëlsues artificialë apo konservues artificialë.

– Merret së bashku me produktet e tjera të paketës së plotë për luftimin e sëmundjeve autoimmune.

– Produkti është në formë të kapsulave dhe merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.

– Kapsulat tona janë Vegetariane (nga celuloza vegjetale e pishës), Hallall, 100% natyrale, pa përmbajtje shtazore, pa prezervativë, që treten lehtësisht dhe përvetësohen shpejt nga sistemi i tretjes.


Përbërësit

  • Acridis Autoimmunity është një kombinim profesional shkencor i bimëve të egra shkretinore, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
  • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
  • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title