Absin-13w – Kundër Kancereve Gjinekologjike (90 Kapsula)

600.00

Absin-13w – Kundër Kancereve Gjinekologjike


Absin-13w është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancereve Gjinekologjike.

Përshkrimi

Absin-13w – Kundër Kancereve Gjinekologjike


Absin-13w është një nga përbërësit e kurës antikancerogjene të avancuar me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore, që synojnë forma dhe lloje të ndryshme të kancereve Gjinekologjike.

Mekanizmi me të cilin këto komponime janë në gjendje të shkatërrojnë qelizat kancerogjene, ndër të tjera, është:

 1. përmes aktivitetit të fuqishëm biologjik antioksidant, antikancerogjen, citotoksicitet, antiproliferativ, anti-inflamator, antimikrobik, antiviral, antifungal, hepatoprotective, biosorbente, neuroprotektive, antidiabetike, anti-inferlity, kundër lodhjes, kundër plakjes, ka efekt modifikues të mikrobiotës së zorrëve, ka aktivitet mbrojtës kundër stresit oksidativ, antiosteoporotik, anti-ulçerë, hipoglikemik, nxit ndalimin e ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 2. përmes riparimit të dëmtimit oksidativ, inaktivizimit kancerogjen, frenimit të proliferimit, nxitjen e diferencimit, nxitjen e ndalimit të ciklit qelizor dhe apoptozës, dëmtimin e angiogjenezës së kancerit dhe shtypjen e metastazave;
 3. përmes rimodulimit imunitar dhe menaxhimit të mitokondrinave të ADN-së.
  • Ndryshe nga trajtimet kimike kundër kancerit që përdoren aktualisht nga mjekësia konvencionale, Absin-13w dhe shoqëruesit e tij janë në gjendje të shkatërrojnë edhe qelizat kancerogjene që janë rezistente ndaj kimioterapive.
  • Absin-13w dhe shoqëruesit e tij nuk ndikohen nga P-glikoproteina, enzima përgjegjëse për rezistencën e qelizave kancerogjene ndaj ilaçeve kundër kancerit.

Absin-13w është efektiv në vrasjen e llojeve të ndryshme të qelizave kancerogjene, por kryesisht synon qelizat e kancereve Gjinekologjike, qofshin fillestar apo metastatik, duke përfshirë:

   • Qelizat e kancerit të vezoreve: Karcinoma epiteliale ovariane, karcinoma seroze, karcinoma endometrioidale, karcinoma mucinoze, karcinoma me qeliza të qarta, karcinoma primare peritoneale dhe kanceri i tubit fallopian, Tumoret e qelizave embrionale, Tumoret me qeliza stromale, Sarkoma ovariane, Tumoret metastatike Krukenberg, Kistet ovariane, Kanceri i përsëritur ose i recidivuar i vezoreve;
   • Kanceret e mitrës: Kanceri i endometrit, adenokarcinoma endometriale, adenokarcinoma seroze, karcinoma adenosquamous, karcinosarkoma e mitrës, sarkoma e mitrës;
   • Kanceret e qafës së mitrës: karcinoma skuamoze dhe adenokarcinoma.
   • Kanceret vaginale: Karcinoma e qelizave skuamoze vaginale, adenokarcinoma vaginale, melanoma vaginale, sarkoma vaginale.
   • Kanceret e vulvës: karcinoma skuamoze e vulvës, melanoma e vulvës.

Absin-13w zotëron gjithashtu shumë efekte pozitive në organizmin dhe shëndetitn e të sëmurit, duke përfshirë:

– Stimulon sistemin nervor, duke ndihmuar në qetësimin e ankthit, stresit, depresionit.

– Ndihmon në rregullimin e menstruacioneve të çrregullta, qetëson dhimbjet e ndryshme të mitrës.

– Ndihmon për kurimin e astmës dhe reumatizmës.

– Ndihmon për kurimin e Diabetit tip II, ul presionin e gjakut, ul yndyrat në gjak.

– Forcon muskujt e zemrës dhe qarkullimin e gjakut.

– Trajton problemet e sistemit tretës si: vështirësitë e tretjes, anoreksinë, stimulon sekrecionet biliare, kapsllëkun, diarrenë, dhimbjet e barkut, vjelljet e pandërprera, si dhe pastron stomakun dhe zorrët nga mikrobet e dëmshme.

– Hap oreksin, largon të vjellat dhe të përzierët, redukton dhimbjet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë.


Shënim!

 • Rekomandohet të merret 3 herë në ditë nga 1 kapsulë.
 • Nuk ka efekte anësore dhe është krejtësisht i sigurt për të gjithë.
 • Mund të merret nga të gjithë pa përjashtim; gratë shtatëzana apo gjidhënëse, dhe fëmijët.
 • Redukton dëmet dhe efektet anësore të kimioterapisë dhe radioterapisë, dhe mund të merret përkrah tyre pa asnjë ndërhyrje apo komplikim.
 • Rekomandohet të merret bashkë me përbërësit e tjerë të kurës së plotë në varësi të gjendjes së secilit pacient.
 • Ruhet në vend të freskët, larg nxehtësisë dhe rrezeve direkte të diellit.

Përbërësit

 • Absin-13w është një formulë unike e avancuar nga bimët shkretinore, që vjen me shumëfishim të metabolitëve dytësorë bioaktivë të bimëve shkretinore më të zgjedhura, të harmonizuara me Formulën Speciale të WAH.
 • Kapsulat tona janë vegjeteriane (bimore), që përbëhen nga celuloza, një komponent i rëndësishëm strukturor i bimëve.
 • NUK PËRMBAN: përbërës që rrjedhin nga organizma të modifikuar gjenetikisht (OMGJ), ngjyra artificiale, konservues apo Gluten.

Title