Mbështetja për Migrenën


Migrena është një dhimbje koke primare dhe e përsëritur pulsuese që zakonisht prek njërën anë të kokës dhe mund të variojë nga mesatarja në të rëndë. Disa nga shkaqet kryesore të shkaktimit të migrenës janë stresi, ankthi, trauma mendore, gjumi i pamjaftueshëm etj.

Për tju ardhur në ndihmë me këto probleme, Ekipi ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit (WAHRD) ka zhvilluar ilacet bimore më të dobishme dhe efektive për migrenën – Jaerva Migraine dhe Zinginax. Këto kapsula përmbajnë bimë shkretinore eliminuese të migrenës, dhe kanë shumë efekte të tjera pozitive në shëndetin mendor dhe nervor, dhe jo vetëm.

Title